Що нового?

Набір учасників Стань програмістом за 2,5 місяці з працевлаштуванням (Григорій грудей)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 22059 ГРН
Учасників: 0 з 64
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 358.5 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

на курсі:
  1. зрозумієш як заробляти на програмуванні $17 на годину;
  2. отримаєш чіткий план твого подальшого розвитку в програмуванні;
  3. отримаєш доступ до закритого чату з програмування;
  4. буде більше 100 годин практики;
  5. після закінчення кращі учні зможуть брати участь в наших реальних проектах;
  6. отримаєш досвід командних розробок як в справжніх IT-компаніях.
чому ви повинні вибрати саме нас:
  1. викладачі діючі програмісти.
  2. після курсу не кидаємо учнів, а підтримуємо їх далі.
  3. пояснюємо складне простою і зрозумілою мовою.
  4. не перевантажуємо зайвою інформацією.
  5. Упор на практику. З нами ти будеш вміти програмувати, а не будеш теоретиком.
  6. навчаємо лише нової актуальної інформації, а не Pascal...
відеозвернення тренера
Часті питання
навіщо мені ваш курс якщо є безкоштовні книги і відео на youtube?
  • запорука швидкого розвитку в будь — якій сфері-це наявність двох складових: тренер і оточення (спільнота). На нашому курсі у тебе буде і те й інше.

Тобі, напевно, цікаво чому так важлива наявність тренера. Це той, хто вже пройшов цей шлях з самого початку. Він також був новачком, як і ти. Можна навчатися і самому, але це як поїхати на відпочинок в джунглі Амазонії, при цьому, не маючи ніякого досвіду в туризмі. Тобто ти маєш право і сам набивати шишки в тих нетрях, це відмінно, але ти можеш там загубитися, потрапити в пастку крокодила, в хиткі піски, натрапити на плем'я людожерів або бути укушеним малярійним комаром, та й в цілому прийти в пункт Б за 10 років, тоді як міг би дійти за 6 місяців...

• про безкоштовне. Ніхто в безкоштовних ресурсах тобі не буде давати максимально корисні знання.

Ти можеш звичайно по крихтах збирати безкоштовні відео і книги і самому створювати структуру свого навчання... ПРОТЕ. Ти це швидше за все будеш робити неправильно, і просто можеш піти не в тому напрямку. Правильну структуру навчання може створити лише та людина, яка вже пройшла цей шлях. Карту міста і оптимальні маршрути в ньому може намалювати лише той, хто не просто побував в ньому проїздом, а вивчив це місто від і до.

• До речі у нас на курсі ти будеш виконувати різні практичні завдання, і викладач буде особисто перевіряти твої роботи, допомагаючи їх коригувати. А книга або відео так будуть робити?

• основні мінуси навчання по книзі або по відео з Youtube: тобі нема кому задати питання і ніхто не може тебе вчасно виправити і сказати, що ти робиш щось неправильно. У будь-якій сфері дуже важливі нюанси, про які автор книги міг просто забути згадати... Це як вчиться йоги по книжці (і немає гарантій що книга від дійсно майстра, а не просто від псевдогуру бізнесмена), коли ти думаєш, що займаєшся правильно, покращуєш своє здоров'я, а через рік занять у тебе починають вилітати міжхребетні диски, ЗАТИСКАТИСЯ нерви і коліна боліти. Нюанс... Дуже важливі нюанси.

• ти не будеш практикуватися. Це типова помилка новачка, коли читаєш книгу за книгою, жадібно поглинаючи інформацію, але в сухому залишку ти будеш просто теоретиком, з почуттям що все знаєш. І усвідомлюєш ти це лише тоді, коли роботодавець попросить тебе запрограмувати щось просте, а ти в підсумку зрозумієш, що не можеш, не знаєш, не виходить... Це як вивчати плавання по книзі не залазячи в воду.

І це далеко не єдина помилка новачка. Про багатьох інших помилках новачків ми розповімо тобі більш детально вже на самому курсі.

• ти можеш погрузнути в кількості досліджуваної і непотрібної інформації. Це як в Інтернеті: починаєш читати статтю, яка посилається на незнайоме слово. Далі ти читаєш значення цього слова, там зустрічаєш ще одне незнайоме слово, шукаєш його опис і т.д. у підсумку ти можеш зайти в глухий кут... А потім в наступні тупики, не вийшовши з попередніх... І замість того щоб рухатися далі ти собі скажеш: " складно все це! Не хочу бути програмістом! Займуся краще чимось іншим..."і в підсумку кинеш навчання. У нас є безліч подібних прикладів з життя наших друзів і знайомих.

Взагалі програмування дуже-дуже об'ємна сфера, в якій просто тонни інформації. Але найважливіше це те, що тобі не потрібно знати її всю, щоб бути програмістом. Тобі достатньо вивчити лише 20%, щоб вирішувати 80% відсотків завдань. А ти знаєш які 20% тобі потрібно вивчити?

• щоб стати успішним програмістом і отримувати великі доходи, то знати програмування мало. Тобі також потрібно буде розвивати внутрішні якості, так звані Soft Skills. А, як і які саме потрібно розвивати ми тобі розповімо, чого не скажеш про безкоштовні матеріали... Наша цінність для тебе в тому, що ми практикуючі програмісти, ми любимо те, чим займаємося і кожен день розвиваємося в цій сфері.
Якщо я не зможу прийти на урок, то як бути?
  • Ми тобі надамо відеозапис заняття. Питання ж ти зможеш задати в нашій групі, чаті або ж особисто викладачеві.
Я планую вивчати програмування в Інституті. Плюс ще й диплом отримаю. Хіба це не краще?
Чому ВУЗ це не найкраще рішення?
  • вчать застарілої інформації: Pascal, Basic і т. д.
  • викладачі-теоретики. Їх основна робота взагалі з іншої сфери. Програмування-це не частина їхнього життя. Та що тут говорити якщо у мене був "викладач" з програмування, у якій основна робота була "Майстер з манікюру"... До речі, також і в школі було... У мене була вчителька англійської мови, яка навчала англійської мови десятки років, але найцікавіше те, що вона жодного разу не була в англомовній країні. У підсумку нас навчили книжковій англійській і коли ми спілкувалися з носіями мови, то на нас дивилися з гумором, як ніби ми з 18 століття.
  • дуже розтягнуте навчання. "Навчають" 5 років тому, чого можна навчиться за 2-6 місяців.
  • вчать зайвому. Дуже багато води. У роботі тобі знадобиться лише 2% з того, що вони розповідають.
  • ти будеш вчитися програмувати на зошиті за допомогою кулькової ручки так, так! Це абсурд, але це реальність! У ВУЗах як правило велика проблема з наявністю комп'ютерів, а якщо і є, то вони застарілі і повільні.
  • Малозастосовні практичні завдання. На підтвердження наведу слова мільярдера-інноватора Ілона Маска, який розкритикував викладання математики в школах. Він каже, що рішення абстрактних математичних задач і рівнянь не приносить конкретної користі — школярі не розуміють, НАВІЩО їм це потрібно. Натомість він пропонує вивчати поняття з математики та фізики на практиці, наприклад, розбирати двигуни або будувати супутники.
  • основна їхня мета-видати тобі диплом, а не навчити чогось. Неправильна розстановка акцентів в загальному.
і пара слів про диплом... Часи змінилися. СРСР розпався 30 років тому, а ті переконання і цінності, які були важливі для тієї епохи, ще залишилися. Зараз вже ніхто не дивиться на дипломи, а дивляться на те, що ти вмієш робити. У тебе може бути диплом про закінчення Гарварду, але якщо ти нічого не вмієш робити, то тобі так і скажуть: "спасибі що прийшли. Ми Вам передзвонимо". Сьогодні всі розуміють, що наявність диплома не показник твоїх навичок і умінь.
  • У вас є оффлайн навчання?
    Ти справді вважаєш, що це найкращий вибір? Якби ти вивчав малювання пензликом, гру на барабанах або скелелазіння, то тут оффлайн безперечний лідер. Але в нашому з тобою випадку все по-іншому.

Так чому ж конкретно онлайн краще?
    • можна переглядати уроки скільки завгодно, так як ми робимо їх відеозаписи.
    • суттєва економія часу. Не потрібно витрачати 2 години на дорогу, пробиваючись крізь пробки. Краще цей час витратити на щось більш бажане.
    • проходь уроки, де тобі зручно. Ти не прив'язаний до місця. Можеш займатися як в поїзді, так і вдома.
    • Якщо у тебе є ноутбук, то не доведеться тягати ці 2.5 кг по 3 рази на тиждень.
  • Я не знаю ні математики, ні фізики... Чи можу я стати програмістом?
    Багато що залежить від твоїх цілей, але в цілому щоб стати програмістом - тобі не потрібно володіти цими науками і взагалі бути відмінником із золотою медаллю.
  • які мови та технології я вивчу на курсі?
    Тільки сучасні і перспективні, а також ті, з яких тобі буде найпростіше, як новачкові, почати вивчати програмування. Упор буде на мови JavaScript і PHP, плюс торкнемося бази даних на MySQL (MariaDB), і злегка зачепимо HTML з CSS.
який сенс вам проводити курси, якщо на програмуванні ви можете заробити більше?
Якщо коротко, то ми хочемо змінювати світ і рухати науку.

Всі навколо говорять яка у нас в СНД застаріла система освіти, всі скаржаться, лаються, але ніхто, не робить ніякі дії, щоб поміняти ситуацію на 180 градусів. Ми люди справи. Ми не говоримо, а робимо.

Програмування це лише перша область, яку ми збираємося охопити. Після неї ми візьмемося за математику, фізику і хімію. Це ті області які приносять в наш світ нові технології. Завдяки їм втілюється в реальність те, що раніше здавалося фантастикою і ми хочемо бути причетні до створення цієї фантастики.

про тренера

P. S.: протягом двох місяців ти зрозумієш як окупити курс і заробити ще більше

https://privatelink.de/?https://cop.educoin.biz/

Угорі