Що нового?

Придбаний Стан. Семінар про володіння грошима і власністю (Олена Веселаго)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 5515 ГРН
Учасників: 1 з 62
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 92.5 ГРН
2%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
стан. Семінар про володіння грошима і власністю
Олена Веселаго

Для тих, хто вивчає розстановки, польову терапію, шаманську практику. Про те, як влаштовані польові процеси "дорослого" управління грошима і майном.

Семінар " стан "є більш просунутою версією семінарів" хороші гроші "і"хороша справа". На" стані " не будуть розглядатися базові польові моделі щодо грошей, але буде більше уваги приділено темам реалізації себе і зміни світу через володіння грошима і майном.

"Гроші, справа і власність можуть бути тільки у дорослих людей. Енергія, яку несе з собою майно, величезна, вона змінює людину і світ навколо. Якщо людина не вміє нею керувати, вона "вибирає" інших людей і людина може втрачати або не мати можливості скласти стан. Це не тільки імещественние втрати, це нереалізовані сили людини. Семінар буде присвячений тому, як допомагати клієнтам складати свої статки і керувати ним. "Олена Веселаго, автор і ведучий семінару

програма семінару

(на семінарі перераховані теми будуть розглянуті в різному ступені, в залежності від запиту та інтересів учасників)
  • гроші як енергія. Як гроші, незалежно від їх походження і приналежності, Міняю енергію людського суспільство. "Я можу собі це дозволити" - запрошення до змін, які гроші дають людині.
  • вправа: моя здатність мати гроші. Що впливає на цю здатність, як її змінити і до чого це призведе.
  • "гроші для живих". Мертві, нерухомі процеси, що заважають мати гроші.
  • "гроші для дорослих". Дитячі травми, які закривають контакт з грошима.
  • "гроші завжди в русі". Як обмеження здатності змінюватися блокують гроші.
  • світ, який я створюю своїми грошима. Власник, організатор, інвестор.
  • реалізація людини в матеріальному світі, через справу і гроші. Чи може покликання робити бідним ?
  • майно: квартира, будинок, земля, дорогі і цінні речі. Як володіння змінює людину.
  • управління майном. Створення і відкриття простору для справи і людей.
  • створення своєї справи і управління ним.
  • чоловіче і жіноче в справі і грошах. Спільне майно пари.
  • велика історія і можливість володіти власністю в умовах високого ризику.
https://privatelink.de/?https://constellations.timepad.ru/event/1727020/

Угорі