Тариф " розберуся сам!"
- Доступ до всіх лекцій і презентацій
- Доступ до всіх домашніх завдань
- Доступ до спільного чату з учасниками і мною
- Можливість задати питання по курсу
Давай проведемо невеликий тест і ти зрозумієш, чи потрібен тобі Цей курс!- ти можеш розібратися в собі і зрозуміти свої справжні бажання. (За статистикою, більше 90% людей слідують не своїм бажанням, а близьких людей/мас-медіа/суспільства, і тому нещасні).
- ти не можеш знайти гармонію з собою і розкрити внутрішній потенціал. Відповідно, не можеш рухатися далі.
- ти нічого не встигаєш і не вмієш планувати свій час так, щоб працювати 2-3 години в день, але при цьому круто заробляти.
- У тебе немає мотивації і ти постійно вигораєш. Не можеш поставити собі за мету і постійно втомлюєшся.
- тебе не розуміють батьки і твоє оточення. Твої цілі знецінюють і змушують займатися тим, чим ти не хочеш.
- тобі здається, що гроші заробляються насилу і їх завжди мало. Не вмієш працювати мало, а заробляти багато.
- Не можеш почати, щось йде не так. Постійно пропадає бажання, не можеш зібратися.
- хочеш стати успішною людиною, але не розумієш, що для цього треба робити.
- ти розумієш, що ти б міг робити, але не знаєш, як на цьому можна заробляти більше 300 тисяч рублів на місяць.
Так як з кожної цієї проблеми випливають всі перераховані вище.
чому цей курс дійсно працює?
Перед запуском ми провели тест курсу "Стань собою" на Каті (illlateri), яка як раз-таки шукає себе в цьому житті. Яка хоче бути успішною, але не знає з чого почати. Не знає, в якому напрямку рухатися, як зрозуміти себе. Але дуже хоче заробляти.
Давай проведемо невеликий тест і ти зрозумієш, чи потрібен тобі Цей курс!
За підсумками проходження курсу Катя, змогла розібратися в собі, поставити чіткі цілі на майбутнє і навіть встигнути запустити свій продукт.
А також заробити на ньому 35 тисяч рублів. Що на 100% доводить ефективність курсу, якщо ти дійсно будеш старанно його проходити.
1. Вступний урок в курс.
У цьому уроці я розповім тобі, про що цей курс. До чого ти зможеш прийти після його завершення. Поговоримо про те, як народилася моя ідея створення курсу, чим я можу допомогти тобі. Як ти можеш стати краще і що потрібно для цього робити. Які люди домагаються успіху і як стати такою людиною!
2. Що необхідно робити для досягнення мети кожному. Мій шлях.
Цей урок буде дуже цікавим, тому що в ньому ми обговоримо не просто мій шлях, я розповім про всі заковики і проблеми, які зустрічаються на шляху. Як їх уникнути? Що я робила для досягнення всіх своїх цілей? Важливо: як пояснити батькам серйозність своїх намірів? Я знаю, що багатьох переслідують ці проблеми.
3. Як знайти справу свого життя. Чому не виходить? Урок з психологом.
Цей урок буде особливим, тому що його проведе наш психолог, який висловить свою експертну думку з цього приводу! Чому у нас не виходить знайти ту саму справу? Як впливають зовнішні чинники на їх досягнення? Чому нам складно досягати поставлених цілей? А також дуже багато інсайтів, думок і міркувань. Тобі сподобається.
4. Пошук свого справжнього Я.
Цей урок повністю присвячений гармонії з собою, пошуку свого справжнього Я, і розкриттю внутрішнього потенціалу! Ми опрацюємо всі твої внутрішні установки і найголовніше, зрозуміємо: чому не виходить знайти себе. Вся справа в нав'язаних бажаннях і я поясню, як це негативно впливає на нашу психіку.
5. Визначення цілей. Правильна Візуалізація і мрії.
Цей урок стане справжнім поштовхом до трансформації твого мислення. Справа в тому, що 80% успіху це план і грамотна візуалізація цілей. Я поясню, як же прийти до того, щоб всі твої мрії виконувалися. Як зробити так, щоб твої цілі працювали на тебе? Як будувати покроковий план? Чому так важлива наша реакція? Як налаштувати своє мислення тільки на успіх? І ще багато всього цікавого!
6. Ресурси для реалізації цілей.
У цьому уроці буде дуже багато інформації про те, як шукати ресурси для реалізації своїх цілей і підцілей! А то є: гроші, навчання, люди. Все це є невід'ємною частиною нашого розвитку. Вкладатися-важливо, і я розповім, як же це робити, навіть якщо грошові ресурси не особливо дозволяють.
7. Грамотний тайм-менеджмент.
В даному уроці я розкрию всі секрети управління часом. Запитаєш, як це? Так легко! Успішні не ті люди, які багато працюють. А ті, які роблять це з розумом! Як встигнути все і не збожеволіти? Як розставляти пріоритети? Як делегувати? Все це і не тільки в даному уроці.
8. Вигорання і відсутність мотивації. Урок з психологом.
У цьому уроці психолог торкнеться теми вигоряння і демотивації з експертної точки зору. Знаю, часто багато хто з вас стикаються з подібною проблемою. Спочатку дуже мотивований, а потім немає бажання що-небудь робити.. Тут то ми і розповімо, як з цим жити і чи можна це виправити! Спойлер: звичайно можна
9. Початок шляху. Свою справу або робота "на дядю".
Цей урок буде занадто інформативним! У ньому ми з тобою обговоримо, як починати щось робити і не опускати руки. Чому всі успішні люди не працюють за наймом. Як бути успішним у всіх своїх починаннях? Хто вони-успішні люди? І все про мій початок! Супер цікаво.
10. Заробіток на будь-якій справі.
Ооо, це останній урок в нашому курсі і він буде най-най. Тут ми будемо вчитися як раз таки заробітку. Розповім про весь свій досвід і навіть більше. Як просувати свою справу або продукт? Що таке масштабування і навіщо воно треба? Як продавати дуже багато, знаючи психологічні прийоми? Що таке воронка продажів і чому вона зробить тебе найуспішнішим? Все тут. В цьому уроці. Приємного перегляду.
https://privatelink.de/?https://logiinovva.ru/
- ти можеш розібратися в собі і зрозуміти свої справжні бажання. (За статистикою, більше 90% людей слідують не своїм бажанням, а близьких людей/мас-медіа/суспільства, і тому нещасні).