Що нового?

Придбаний Становлення Харизматика 2: Життя за своїми правилами, 2013 (Лев Вожеватов)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 2831 ГРН
Учасників: 0 з 46
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 64 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
я 8 років допомагаю хлопцям. Вони приходять на мої тренінги звичайними. Я не вчу, як шукати жінок і як ними маніпулювати. Ти навчишся бути людиною, яку жінки шукають самі. Ти станеш людиною зі стрижнем, рішучим і енергійним. Навчишся відсівати пожирачів твого часу, спілкуватися з успішними людьми і вибудовувати зв'язки. Харизматики справляються з цим на"раз-два". Ти навчишся справляти на людей правильне враження. Навчишся жити на повну котушку. За своїми правилами.

твої сталеві яйця
  • Список переконань формують внутр стрижень харизматика. Вправи на закріплення переконань.
  • опрацювання внутрішнього стану харизматика. Вуличні вправи на закріплення рішучості.
енергетичний вибух
  • як акумулювати енергію з оточуючих людей і повсякденного лайфстайлу Система збору енергії з оточуючих людей. Секретна техніка висмоктування енергії з негативу.
  • як використовувати енергію для впливу на людей. Вправи - "мрії збуваються","сильна реальність".
ЗВ'ЯЗКИ, які приносять гроші
  • впровадження нетворкінгу в повсякденне життя. Основні правила і вимоги до харизматику. Техніки системи "бізнес спокушання".
  • серія завдань на виявлення слабких ланок у колі друзів.
  • серія завдань на знаходження друга-наставника.
підтримка системи ЗВ'ЯЗКІВ
  • Як "правильно" дружити, витрачаючи оптимальний час на кожну зв'язок.
  • Мистецтво першого враження, повне опрацювання ділового знайомства.
фірмовий СТИЛЬ
  • як виглядає харизматик і чому він відразу запам'ятовується. Яка зовнішність запам'ятовується "раз і назавжди".
  • вправа - "Замашки харизматика" опрацювання стилю харизматика.
VIP ДЕНЬ
  • Харизма як інструмент впливу.
  • швидкі прийоми впливу на людей.
  • як будувати свої правила гри.

https://privatelink.de/?http://seduce-her-tonight.ru/products/harizmatik2/

Угорі