⠀
Методичка "від ідеї до першого продажу" готова! У ній я пропрацювала всі аспекти бізнесу.
⠀
Моя методичка для тебе, якщо:
Методичка "від ідеї до першого продажу" готова! У ній я пропрацювала всі аспекти бізнесу.
⠀
Моя методичка для тебе, якщо:
- ти хочеш зробити свій надійний бізнес в Росії. Реальний бізнес з офлайн продуктом, а не чек-листи.
- У тебе немає ідей для бізнесу. Ні-ка-ких
- ти не знаєш, кому і як продавати, як боротися з конкурентами і де взяти постачальників.
- ти боїшся, що бізнес не для тебе, тому що це дуже серйозно і потужно. Ти не знаєш нічого про податки, каси і сайти.
- готова інструкція від пошуку ідей до перших продажів. Мастхев для всіх початківців!
- бізнес-план, який спрацює. Від пошуку покупця до передбачення майбутнього свого бренду.
- легальний бізнес. Як оформити свою справу, якщо ти ще не заробляєш.
- Робочі книги, програми та подкасти для підприємця.
мені 22. 6 ранку. Я плачу у вагоні метро, мене стиснули з усіх боків, я їду на роботу. Сиджу в комірчині, отримую копійки, наді мною знущається начальниця. Відчуваю себе марною ланкою, але ж життя проходить. Злиденна в чужому місті, ледве знайшла це місце і перспектив просто немає.
⠀
я зважилася: відкрию свій бізнес!
Урізала витрати на півроку ну просто на все і нашкребла трохи грошей. Вирішила, якщо не вийде-поїду жити в своє село. І мені було просто ДИКО СТРАШНО. Ви знаєте статистику? Перші дві спроби в бізнесі прогорають і лише третя буває успішною. І то не у всіх.
⠀
Мені 25. Мій бренд приніс прибуток через 2 місяці. Я отримала визнання Міжнародної організації PETA. Мої сумки продаються більше, ніж в 25 країнах світу і більше, ніж в 100 містах країни.
Я купила хорошу машину, зробила батькам ремонт, скоро купую квартиру в Москві. І зараз я написала корисний посібник для початківців!
Я людина-практик. Ви можете мені довіряти!
⠀
я зважилася: відкрию свій бізнес!
Урізала витрати на півроку ну просто на все і нашкребла трохи грошей. Вирішила, якщо не вийде-поїду жити в своє село. І мені було просто ДИКО СТРАШНО. Ви знаєте статистику? Перші дві спроби в бізнесі прогорають і лише третя буває успішною. І то не у всіх.
⠀
Мені 25. Мій бренд приніс прибуток через 2 місяці. Я отримала визнання Міжнародної організації PETA. Мої сумки продаються більше, ніж в 25 країнах світу і більше, ніж в 100 містах країни.
Я купила хорошу машину, зробила батькам ремонт, скоро купую квартиру в Москві. І зараз я написала корисний посібник для початківців!
Я людина-практик. Ви можете мені довіряти!
https://privatelink.de/?https://www.instagram.com/p/CCIW_6pinsr/?igshid=yogeipralxol