Що нового?

Придбаний Start On Tuesday, тариф "Стандарт" (Крісті Лессінг)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1103 ГРН
Учасників: 0 з 26
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 44.1 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

про марафон

Тіло

у нас буде три програми тренувань:
  • будинок. програма оптимальна для занять вдома і для людей із завантаженим графіком, тренування 3-4 рази на тиждень по 30-40 хвилин. не переживайте, легко не буде.
  • Зал. програма для роботи в залі в середньому режимі. для тих, хто не займається спортом регулярно, страхуємося від травм і перетренованості. тренування 3-4 рази на тиждень по 40-90 хвилин.
  • HARDCORE. важка робота, тут ми розраховуємо на самий максимальний результат. це програма, за якою зараз тренуюся я. підключайтеся і будемо тренуватися разом кожен день.
харчування

Кожен випадок унікальний.
Те, що відмінно підійде одній людині — абсолютно марно для іншого. Тому в моєму марафоні до кожного учасника передбачений індивідуальний підхід. ⠀
Працювати ми починаємо ще до старту марафону. Спочатку ви заповнюєте анкету і виконуєте кілька підготовчих завдань. Після чого я висилаю Вам таблицю з розрахованими планами на кожен день марафону, рекомендації по харчуванню, зразкове меню і список дозволених продуктів на кожен прийом їжі.

Прості, смачні і корисні рецепти на кожен день.
Індивідуально збалансований раціон.
Ви повністю розберетеся в основних процесах, що змушують наші тіла повніти або стройнеть.
  • дізнаєтеся, які вітаміни потрібні для підтримки всіх систем в робочому стані
  • ніколи більше не сядете на дієту
  • будете їсти смачно і якісно
мислення

Наш марафон заточений під довгостроковий результат, незважаючи на те, що в перший місяць багато показують такий дивовижний прогрес.
Ми працюємо над головою, ретельним розумінням всіх процесів і поступово укладаємо інформацію, що дозволяє нам бути в формі протягом усього життя, при цьому не ущемляючи своїх потреб.
Ми формуємо не просто план тренувань і харчування, а спосіб життя стрункої і здорової людини. У будь-якому тарифі, є підтримка психолога і можливість отримати індивідуальну консультацію.

Оточення

Я принципово не видаляю чати після закінчення марафону, щоб мотивувати вас не зупинятися на досягнутому і продовжувати шлях в теплому дружньому колективі однодумців.

Мотивація

Крім таких очевидних речей, як втрата зайвої ваги, позитивний вплив на здоров'я і самопочуття, в нашому марафоні присутні інші приємні бонуси.
харчування

Те, що відмінно підійде одній людині — абсолютно марно для іншого. Тому в моєму марафоні до кожного учасника передбачений індивідуальний підхід. ⠀
Працювати ми починаємо ще до старту марафону. Спочатку ви заповнюєте анкету і виконуєте кілька підготовчих завдань. Після чого я висилаю Вам таблицю з розрахованими планами на кожен день марафону, рекомендації по харчуванню, зразкове меню і список дозволених продуктів на кожен прийом їжі.

Ви повністю розберетеся в основних процесах, що змушують наші тіла повніти або стройнеть.
мислення

Наш марафон заточений під довгостроковий результат, незважаючи на те, що в перший місяць багато показують такий дивовижний прогрес.
Ми працюємо над головою, ретельним розумінням всіх процесів і поступово укладаємо інформацію, що дозволяє нам бути в формі протягом усього життя, при цьому не ущемляючи своїх потреб.
Ми формуємо не просто план тренувань і харчування, а спосіб життя стрункої і здорової людини. У будь-якому тарифі, є підтримка психолога і можливість отримати індивідуальну консультацію.

Оточення

Я принципово не видаляю чати після закінчення марафону, щоб мотивувати вас не зупинятися на досягнутому і продовжувати шлях в теплому дружньому колективі однодумців.

Мотивація

Крім таких очевидних речей, як втрата зайвої ваги, позитивний вплив на здоров'я і самопочуття, в нашому марафоні присутні інші приємні бонуси.
харчування

мислення

Оточення

Мотивація

Продажник:
https://privatelink.de/?http://start-on-tuesday.com

Угорі