Що нового?

Придбаний Стартап для астролога. Як астрологу знайти клієнтів і вийти на дохід 250000 (Марк Русборн)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 2938 ГРН
Учасників: 1 з 69
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 44.3 ГРН
1%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
про цей тренінг
Цей тренінг присвячений тому, як астрологу знайти клієнтів в Інтернеті. Завдання цього тренінгу-перевести вас з точки "я взагалі не розумію з чого почати" до точки "у мене є чіткий план дій, і я нічого не боюся" за один день.

Для кого цей тренінг
  • ви навчаєтеся або практикуєте астрологію і хочете багато клієнтів з великих міст
  • ви тільки плануєте навчатися астрології, але вас лякає питання "а де мені потім взяти клієнтів"
  • ви вже пробували просуватися самостійно, у вас не вийшло, і ви не знаєте, що робити
  • ви вже просуваєте себе, але відчуваєте, що працюєте на знос, управління бізнесом зжирає всі ваші сили
програма тренінгу
Воронка продажів астрологічних послуг
Огляд воронки, потенційний клієнт, лід, покупець. Як астролог організовує рух клієнта в своїй воронці продажів?
Огляд інструментів воронки продажів: чат-боти, пости, коментування, таргетинг, ретаргетинг, оптимізація, просування, гостьові пости, директ, живі чати, чат-боти, email розсилка, розсилка особистих повідомлень, вебінари, автовебінари, що продають відео, що продають сторінки, телефонні скрипти, листування.

Етапи воронки продажів в астрологічної ніші
Чотири етапи воронки, особливість клієнтів астрологічних послуг. Особливість реалізації воронки в разі натальной астрології. Підходи до реалізації для хорарних астрологів. Приклади популярних воронок продажів.

З чого почати побудову воронки і які будуть витрати
Приблизні цифри конверсій, реалістичні варіанти додавань, час до першого прибутку.

ВІП модуль. Огляд кращих технологій та шляхи розвитку
На чому будувати воронку. Движок сайту, платіжні плагіни, сервіси чат-ботів, системи інтелектуальних розсилок, системи постинга, і багато іншого.
В кінці ви дізнаєтеся, як уникнути вигорання, які наступні стадії розвитку - повна автоматизація, продюсування, створення власної школи.

Автор і ведучий
Ведучий тренінгу сертифікований астролог і маркетолог Марк Русборн, засновник найбільшої в Росії онлайн-школи хорарної астрології. В онлайн-бізнесі з 2013 року.
Бізнес-освіта
Content Marketing, HubSpot Academy, USA, Consumer Neuromarketing &, Neurobiology, Comephagen Business School, University of Chicago, USA, Inbound Marketing, HubSpot Academy, USA, Advanced Content and Social Tactics to Optimize SEO, University of California, Davis.
Астрологічна освіта
Certified in Medieval Astrology, Academy of Predictive Astrology, USA, Qualified Horary Practitioner, Astrologer’s Apprentice, United Kingdom.

ПАКЕТ"у записі"
  • Воронка продажів астрологічних послуг (запис)
  • етапи воронки продажів в астрологічній ніші (запис)
  • З чого почати побудову воронки і які будуть витрати (запис)
питання-відповіді по тренінгу
  • а може мені ще рано стартап починати?
    Вам зовсім не обов'язково відразу починати своє просування після тренінгу. Але, як мінімум, знати до чого треба бути готовим дуже важливо. Ви будете чтко розуміти скільки ви можете заробити на астрології, які кроки потрібно для цього зробити, щоб у вас не було страху перед невідомістю.
  • а я технічно не дуже сильна, я зрозумію про що там буде мова?
    Так, зрозумієте. На тренінгу буде дано саме огляд технологій та інструментів, щоб ви зрозуміли яких фахівців вам треба залучати собі на допомогу, де їх знайти і що їм говорити. Вам не треба самим лізти в технології. Для цього є інші навчені люди, яких ви залучите в допомогу.
  • чим цей тренінг відрізнятиметься від повного курсу "Стартап для астролога"?
    Повний курс представлений у форматі коучингу, там вам треба впроваджувати отримані знання і показувати результати. Цей же тренінг короткий, він за один день дає вам детальне уявлення про структуру вашого майбутнього просування і план дій, куди рухатися далі.
  • чим відрізняється цей продукт від курсу школи "як астрологу продати свої послуги через Інтернет"?
    Курс "як астрологу продати свої послуги через Інтернет" сфокусований на подоланні труднощів і психологічних бар'єрів при продажах своїх послуг, він не дає схеми просування. Цей же тренінг сфокусований на конкретних інструментах просування.
  • Як бути, якщо у мене різниця в часі 5год, хотілося б мати можливість спілкуватися в живу
    Тренінг пройде в суботу з 10 до 19 за московським часом. Навіть якщо ви приєднаєтеся о 17 годині за локальним часом, то у вас буде весь вечір для спілкування. Ми спеціально вибрали час і день, оптимально відповідні для всіх часових поясів.
  • Чи можна отримати цей курс у записі? Може вийде що у мене не буде можливості його дивитися онлайн
    Так, можна, будь-який з пакетів участі включає запис. Якщо ви точно розумієте, що не встигаєте, ви можете заздалегідь купити тільки запис тренінгу.
https://privatelink.de/?https://lp.astro-school.org/startup/

Угорі