стартувати з нуля і вирости до успішного інтернет-магазину.
Для кого призначений
Я опишу запуск магазину в умовах, коли у засновника дуже обмежений бюджет або його зовсім немає. Я розповім про деякі технічні аспекти розробки з позиції власника магазину, коли вам треба розуміти, яку вигоду/збиток принесе наявність/відсутність тієї чи іншої функції.
Цей шаблон допоможе вам заощадити без втрати якості і знати яка "економія" в результаті виллється в більш високі витрати в майбутньому.
Важлива особливість шаблону:
Спойлер
Мене звуть Ян, і я дуже давно почав вивчати веб програмування. У 2009 році заснував свою студію з розробки сайтів. Працював спочатку один і робив все починаючи від дизайну до повного запуску проекту. На даний момент моя компанія
Для кого призначений
- для тих хто хоче відкрити свій інтернет-магазин
- для тих хто хоче мінімізувати кількість помилок на ранній стадії роботи інтернет-магазину
- для тих хто не хоче зайвих витрат і уявної економії на ранній стадії роботи інтернет-магазину
- поетапний план запуску і ранній стадії роботи вашого інтернет-магазину
- розуміння на чому можна економити, а на чому не можна, при запуску і ранній стадії роботи вашого інтернет-магазину
- експертну підтримку від професійного розробника інтернет-магазинів
Я опишу запуск магазину в умовах, коли у засновника дуже обмежений бюджет або його зовсім немає. Я розповім про деякі технічні аспекти розробки з позиції власника магазину, коли вам треба розуміти, яку вигоду/збиток принесе наявність/відсутність тієї чи іншої функції.
Цей шаблон допоможе вам заощадити без втрати якості і знати яка "економія" в результаті виллється в більш високі витрати в майбутньому.
Важлива особливість шаблону:
- ніякої "води" - короткий опис етапу, чітке розуміння необхідних дій і конкретні рекомендації
- якісно запущений успішний інтернет-магазин
Спойлер
Мене звуть Ян, і я дуже давно почав вивчати веб програмування. У 2009 році заснував свою студію з розробки сайтів. Працював спочатку один і робив все починаючи від дизайну до повного запуску проекту. На даний момент моя компанія
http%3A%2F%2Fsmartprogress.ru%2Fsite%2Fredirect%2F%3Furl%3Dhttp%253A%252F%252Fvj-web.ru%252F