Statistical Inferencing for Quantitative Trading Strategies
Автор: Hanguk Quant
Перекладач: Квiтка
Обсяг матеріалу: 2,5 GB
Мова: Українська (Переклад з англійської на українську)
Рік випуску: 2025
Приклад перекладу
Дата готовності - 31.07.2025
[Udemy] Statistical Inferencing for Quantitative Trading Strategies (Hanguk Quant)
Ви задавалися питанням:
- Чи є ефективність моєї стратегії кількісної торгівлі статистично значущою?
- Чи є мої результати у вибірці статистично значущими при врахуванні складності моделі та упередженості? Моя модель ML є детектором неефективності або просто частиною перепрограмованого програмного забезпечення?
- Якщо я протестую на досвіді 10 стратегій і виберу ті, у яких показник Шарпа > 1, до багатства я або до краху?
Курс знайомить студента з основами фінансів, статистики, а також з більш просунутими і сучасними методами в теорії статистичних рішень і логічних висновків.
Концепції перевірки гіпотез, помилки I / II типу, повноваження, управління FWER, множинні системи тестування вводяться як при параметричних, так і при непараметричних припущеннях для кількісних досліджень.
На додаток до передових методів, що використовують методи перестановок за методом Монте-Карло, розглядаються класичні тести визначення місця розташування (t, sign, rank-sum). На лекціях ви дізнаєтеся про необхідність використання суворих наукових процедур при перевірці торгових стратегій.
У фармацевтиці, медицині та інших галузях, де ставки високі, розробка та впровадження експериментів є ключовими для прийняття рішень, наприклад, щодо застосування нових хімічних речовин у лікуванні. На жаль, при прийнятті рішення про те, чи варто застосовувати торгову стратегію на практиці, навряд чи приділяється така ж увага наукової ретельності. Очевидно, що місячних циклів і фаз Місяця цілком достатньо! Для цих людей все написано на стіні.
Для кого призначений цей курс:
- Трейдери, зацікавлені в застосуванні статистичної теорії до трейдингу.
- Статистики, зацікавлені в застосуванні теорії ймовірностей до трейдингу.
130$
https://www.udemy.com/course/statistical-inferencing-for-quantitative-trading-strategies/