Що нового?

Придбаний Статистичні висновки для кількісних торгових стратегій (Квант Хангука) українською

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 10000 ГРН
Учасників: 0 з 25
Організатор: Квітка Квітка
Статус: Набір учасників
Внесок: 416 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Квітка

Модератор
Команда форуму

Statistical Inferencing for Quantitative Trading Strategies
Автор: Hanguk Quant
Перекладач: Квiтка
Обсяг матеріалу: 2,5 GB
Мова: Українська (Переклад з англійської на українську)
Рік випуску: 2025
Приклад перекладу

Дата готовності - 31.07.2025

[Udemy] Statistical Inferencing for Quantitative Trading Strategies (Hanguk Quant)

Ви задавалися питанням:

• Чи є ефективність моєї стратегії кількісної торгівлі статистично значущою?
  • Чи є мої результати у вибірці статистично значущими при врахуванні складності моделі та упередженості? Моя модель ML є детектором неефективності або просто частиною перепрограмованого програмного забезпечення?
  • Якщо я протестую на досвіді 10 стратегій і виберу ті, у яких показник Шарпа > 1, до багатства я або до краху?
Статистичний висновок для кількісних торгових стратегій-це унікальна серія кількісних лекцій щодо застосування теорії ймовірностей та статистичних методів для побудови надійних тестів гіпотез для перевірки торгових стратегій за допомогою методів без розподілу.

Курс знайомить студента з основами фінансів, статистики, а також з більш просунутими і сучасними методами в теорії статистичних рішень і логічних висновків.

Концепції перевірки гіпотез, помилки I / II типу, повноваження, управління FWER, множинні системи тестування вводяться як при параметричних, так і при непараметричних припущеннях для кількісних досліджень.

На додаток до передових методів, що використовують методи перестановок за методом Монте-Карло, розглядаються класичні тести визначення місця розташування (t, sign, rank-sum). На лекціях ви дізнаєтеся про необхідність використання суворих наукових процедур при перевірці торгових стратегій.

У фармацевтиці, медицині та інших галузях, де ставки високі, розробка та впровадження експериментів є ключовими для прийняття рішень, наприклад, щодо застосування нових хімічних речовин у лікуванні. На жаль, при прийнятті рішення про те, чи варто застосовувати торгову стратегію на практиці, навряд чи приділяється така ж увага наукової ретельності. Очевидно, що місячних циклів і фаз Місяця цілком достатньо! Для цих людей все написано на стіні.

Для кого призначений цей курс:

• Трейдери, зацікавлені в застосуванні статистичної теорії до трейдингу.
  • Статистики, зацікавлені в застосуванні теорії ймовірностей до трейдингу.

130$

https://www.udemy.com/course/statistical-inferencing-for-quantitative-trading-strategies/

Угорі