Що нового?

Придбаний Стаття за 15 хвилин. Техніка надшвидкісного рерайтингу (Вадим Жилюк)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 287 ГРН
Учасників: 1 з 13
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 23 ГРН
8%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
після проходження навчального відеокурсу ви зможете:
  • робити рерайт однієї статті за 15 хвилин​
  • продавати кілька сотень статей щомісяця​
  • позбутися синдрому хронічної грошової недостатності​
  • накопичити грошей на шикарний відпустку, хороший ремонт або дорогу покупку​
що всередині?
відеокурс являє собою покрокову інструкцію. Це готова Система заробітку грошей, яку вам потрібно всього лише вивчити і впровадити. І ви можете отримати її вже через кілька хвилин. Відеокурс складається з 5 відеоуроків і бонусного відео.

Урок 1. Надшвидкісний рерайтинг: теорія. У цьому відеоуроці я розповім вам, які трюки можна використовувати для швидкого рерайтингу статті.
Урок 2. Надшвидкісний рерайтинг: практика. Тут я наочно продемонструю всі ці трюки, кожен з них по черзі застосувавши до одного текстового фрагменту.
Урок 3. Робимо рерайт статті. У цьому відеоуроці я буду на ваших очах, в режимі реального часу, рерайтити випадкову статтю, скопійовану з Інтернету. Природно, за допомогою техніки надшвидкісного рерайтингу.
Урок 4. Як вибрати статтю для рерайта? Дуже важливий урок, в якому я детально розповім, які статті краще вибирати для рерайтингу, щоб в подальшому їх можна було продати швидше і дорожче.
Урок 5. Оптимізація процесу. Заключний відеоурок, з якого ви дізнаєтеся, як правильно налагодити свою роботу, щоб витрачати мінімум часу на весь процес заробітку.

Бонусне відео. Щоб заробляти, мало вміння швидко створювати статті. Потрібно ще вміти їх продавати. Я розповім вам про п'ять способів, які допоможуть вам підвищити швидкість продажу статей в кілька разів.

Угорі