Що нового?

Придбаний Статусне спокушання (Антон Гломозда)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 2574 ГРН
Учасників: 0 з 35
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 76.5 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Майстер-клас статусне спокушання!
Тренер: Антон Гломозда

Тобі не обов'язково бути мільйонером для того щоб бути з красивою, доглянутою і цінує себе дівчиною. Але і лохом бути не можна-це не по-чоловічому!

Я хочу, щоб ти уважно прочитав цей текст від початку і до кінця. Я впевнений, навіть цей текст принесе тобі користь, змусить задуматися і можливо викличе бажання змінити щось в собі.

Інформацією, якою я буду ділитися немає у відкритому доступі. Не написано жодної книги на цю тему і не знято жодного ролика. Ти також її не почуєш ні на одному тренінгу з пікапу. Її просто немає. Чому? Тому що статусні дівчата цікаві лише 0,1% чоловіків. Решта задовольняються хоч який-небудь дівчиною. Тому ця інформація сильно не для всіх.

Тривалість 3 години. 2 кофебрейка.

Що буде на ньому.

вступна інформація:
  • хто така жінка.
  • чого вона хоче/чим вона керується
  • її роль, функції та призначення на Землі
  • як вона приймає рішення
  • категорії дівчат і властиві їм манери поведінки
  • слабкості дівчат
Моя історія:
  • Як я починав. Як став анонімно шанованою людиною.
  • які ставив перед собою цілі і як їх досягав (щодо жінок)
  • хто мене мотивував у найскладніші хвилини, коли все руйнувалося
  • що насправді ховається за образом Аклоні
  • Як я став тим, чиє ім'я асоціюють на сьогоднішній день зі статусними дівчатами і певним успіхом.
  • як з простого хлопця можна стати тим, кого впізнають на вулицях і запрошують на телебачення.
(дуже рекомендую до прочитання.)

я покажу ексклюзивні кадри, яким я був. Їх ніде немає у відкритому доступі. Їх ніхто не бачив. Аклоні коли тільки починав свій шлях. Як я виглядав, як я одягався. Це не той клоні, який зараз миготить на екранах.

Пресупозиція успіху у жінок:
  • переконання успішного спокусника
  • необхідні якості для спокушання статусних дівчат
види статусних панянок:
  • знаменитості. Ті, на яких дрочать мільйони мужиків. Це дівчата з обкладинок журналів Максим, ХХL, Playboy і так далі
  • Дочки дуже багатих батьків.
  • дружини дуже багатих чоловіків.
  • утриманки. Ті, кому платять від 5.000 доларів на місяць в Україні і від 10.000 в Росії за її роботу
  • Self-Made жінки. Які багато чого самі домоглися і красиво виглядають. (як правило таких дуже мало, я про красиво виглядають)
Тут 5 різних стратегій. На кожну з цих видів я розповім свої історії успіху з повним аналізом. а також детально розглянемо кожен окремий вид дівчат, а саме:
  • плюси і мінуси даного виду панянок
  • слабкі місця, комплекси
  • місця де вони мешкають і де найкраще з ними знайомитися
  • як найкраще з ними знайомиться
  • яка модель найбільш ефективна для того чи іншого виду панянок
  • Як правильно довго вибудовувати відносини
  • Як закохати її в себе
(рекомендую до прочитання)

бонусна тема:
  • Як правильно використовувати її величність собі на користь (вона може тебе так надихнути, що лям заробиш за рік)
  • Як побудувати щасливі і гармонійні відносини
  • як одружитися з нею і завести діточок.
непередбачені ситуації:
  • Що робити якщо вона з охороною
  • Як знайомитися якщо вона з дитиною
  • Як знайомитися якщо вона зі своїм чоловіком, але кидає тобі ознаки зацікавленості
  • Як витягнути її з Віпа
  • Як знайомитися з дівчатами на дуже дорогих авто
Форс-мажорні ситуації:
  • Як спілкуватися з нею, якщо її айфон на прослуховуванні і відстежується
  • Як і де зустрічатися з нею, якщо в її "Лексусі" стоїть gps навігатор і видно куди вона їздить і що робить
  • Як зустрічатися з нею, якщо вона постійно з охороною і чоловік не дозволяє їй
(рекомендую до прочитання)

Я не використовую ніякі маніпуляції, навіювання і техніки. Я використовую себе.
Тільки Натуральне Спокушання.

трохи про статусних дівчат:

Цих дівчат оточують дуже успішні чоловіки, які готові їм дарувати автомобілі, будинки, яхти і літаки. За цими дівчатами "доглядають" тисячі чоловіків і готові виконати будь-яку їх прохання, варто лише їй тільки подумати про це. А є Ти, той, у якого можливо ще поки немає можливості подарувати їй автомобіль або яхту, але є можливість подарувати те, що потрібно кожній дівчині як повітря. Що ж це? На майстер-класі ...

Для кого цей майстер-клас

Цей майстер-клас для чоловіків, які не хочуть задовольнятися малим, які цінують себе і поважають. Які гідні більшого. 99,99% нічого не тямлять в жінках і це їх вибір.

трохи фактів про чоловіків:

Більшість чоловіків вступають у відносини, тому що їм потрібен регулярний секс, не більше. Так, Він можете тобі розповісти ще купу розумних слів про те, чому він з нею. Але я тобі кажу як є. У нього на неї встає краще, ніж на всіх минулих і тому він з нею. Так чинять 99,9% чоловіків. Але подивися на нього через 5 років. Чи буде він з нею або вона його кине.

За статистикою 95% пар розлучаються з ініціативи жінки. Ось і думай собі. 95% мужиків кидає жінка, це яким потрібно бути слабким, щоб тебе кинула жінка. Це потрібно бути не чоловіком. Від чоловіків не йдуть. З чоловіками будують сім'ї.

Я не вчу як підійти і познайомитися з дівчиною. Це не мій рівень. Я вчу вищому пілотажу і як стати чоловіком, яких 0,1% на землі.

А якщо ти досі думаєш, що це соромно або що ти все знаєш і вмієш – ти правий. Я взагалі здивований навіщо ти дочитав досі і що ти робиш на моїй сторінці.

всього один факт

Уорен Баффет-Оракул з Омахи, мільярдер відвідував курси Дейла Корнегі, тому як відчував дискомфорт у спілкуванні з людьми і з дівчатами.

Його слова:"я пішов на цей тренінг не для того, щоб коли кажу, у мене перестали тремтіти коліна, а для того, щоб коли вони тремтять, я продовжував говорити"

ще один факт

У деяких випадках я ризикував не тільки своїм здоров'ям але і життям. Як сам розумієш, дружини дуже багатих чоловіків це тобі не студентка першого курсу. Там розмова не те, щоб буде короткий. Там розмови не буде. Про це я теж тобі розповім.

а тепер прайс:

Ціна цього майстер-класу - 1000 доларів. Я зараз не пожартував. Адже це тобі не дешевий пікап. Це статусне спокушання-Вища ліга і вона не для всіх! Щоб зібрати всі ті знання, якими я щедро поділюся, я витратив суму в кілька десятків разів більше. Я не кажу про час, який взагалі безцінний і життя, якого мене могли позбавити, якби я головою не думав.

Але я готовий допомогти тим, хто хоче. Я готовий стати наставником для тих, хто цього потребує. Я готовий стати тим, кого мені не вистачало свого часу. Дуже сильно не вистачало. Не було прикладу на кого рівнятися і не було наставника у кого можна було б запитати. Я вірю, що якщо ти захочеш - у тебе все вийде.
Тому я роблю це майстер-клас всього за 100$

Що майже безкоштовно
https://privatelink.de/?https://vk.com/akloni?w=wall5832910_10599/all

Угорі