Що нового?

Набір учасників [Stepik] Java курс з нуля і до першої роботи. Повний стек технологій (Леонід Тишкевич)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 5478 ГРН
Учасників: 0 з 33
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 172.6 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

В даному курсі будуть розібрані всі технології,
необхідні для серверної розробки на Java, такі як Spring Framework, Spring Boot, Spring Data, Spring Cloud, Hibernate, протоколи rest & HTTP, бази даних, SQL, Docker та інші. Так само напишемо кілька мікросервісних додатків про які можна буде розповісти і показати код на співбесіді. Всі домашні завдання розібрані детально в відео форматі.

Курс починається з самих базових знань, але швидко розганяється до серйозних завдань. Важливо присвячувати чимало часу курсу крім основних лекцій: робити всі домашні завдання і читати додаткові матеріали.

Близько п'яти років тому я довго і наполегливо починав вивчати java і губився у величезній області інформації, частина з якої зовсім не потрібна, а сьогодні я віддалено працюю senior java розробником в компанії з Кремнієвої долини.

я створював цей курс, рухаючись по кар'єрних сходах. у ньому зібрана вся основна необхідна інформація по java і навіть трохи більше для успішного старту кар'єри.

крім java, ми так само розглянемо технології, без яких неможливо уявити робочий день java розробника. Це бази даних, Написання SQL запитів, стек протоколів використовуваних для передачі даних по мережі, алгоритми, їх алгоритмічна складність і багато іншого.

Поступово ми перейдемо до написання повноцінних серверних додатків, які обробляють http запити. Про ці додатки можна буде впевнено розповісти на співбесіді і показати їх код.

Так само в кінці другого і наступних модулів, будуть відео в форматі співбесіди, де я буду питати питання з реальних співбесід по пройденим темам і відповідати на них. Таким чином ви отримаєте хороший упровень теорії і практики для пристрою на першу роботу java розробником.

Для написання серверних додатків ми будемо використовувати Spring Framework, Hibernate, Docker та інші технології. Подбробно розберемося як влаштовані ці технології і чому вони спрощують написання і запуск програм. Так само познайомимося з більш возврастными технолониями, так як не всі компанії використовують свіжий технолонический стек.

для освоєння даного курсу не потрібно ніяких початкових знань і профільної освіти. Знань математики досить на невеликому шкільному рівні. Так само деякі домашні завдання можуть здатися складними, але після кожного завдання буде подбробний розбір в відео форматі. Так само задвайте питання і я з радістю на них відповім.

Java це сильний об'єктно-орієнтована мова, а технології, які ми ще будемо розглядати так само застосовуються до вирішення інших завдань. Тому з такою базою, в подальшому ви зможете змінити область вирішуваних завдань в програмуванні.

Я бажаю вам удачі у вивченні нових технологій і до зустрічі на заняттях!

Для кого цей курс
Новачкам без будь-яких знань, розробникам з досвідом
Бажання і мета стати Java розробником

https://privatelink.de/?https://stepik.org/course/85197/promo

Угорі