Що нового?

Набір учасників [stepik] TypeScript для сучасної розробки (Михайло Непомнящий)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1063 ГРН
Учасників: 0 з 10
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 110.6 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
  • основи TypeScript
  • сучасні практики TypeScript
  • TypeScript для React додатків
  • TypeScript для React-Redux додатків
Ласкаво просимо на курс по одній з найбільш затребуваних компетенцій сучасної розробки - мова typescript.

Дізнайтеся що таке TypeScript, як він доповнює можливості мови Javascipt і як його використовувати. Дізнайтеся як TypeScript допомагає сучасним розробникам робити кодову базу більш надійною і зрозумілою і уникнути великої кількості багів і помилок.

Даний курс познайомить вас з азами суворої типізації, розвине базові концепції до більш складних і просунутих. Нарешті, ми зробимо 3 проекти, щоб закріпити пройдений матеріал і зробити акцент на тому, що дійсно важливо.

Всього за кілька років TypeScript пройшов шлях від новачка на ринку мов програмування до улюбленця багатьох розробників. У багатьох рейтингах мова займає провідні позиції, стабільно входячи в Топ-5 популярних мов.

Курс охоплює всі необхідні навички з синтаксису мови, його фичам і концепціям, які необхідні для повсякденної розробки. Розберіться зі світом суворої типізації і почніть використовувати його в свіх проектах!

* що ВКЛЮЧЕНО в КУРС? *

• поняття типу і як ним користуватися

• інтерфейси та аліаси типів

• масиви і кортежі (tuple)

• Union і enum

• Дженерики (універсальні типи)

• уточнення типів і захисники типів

• вбудовані утиліти TypeScript

• Маппінг типів і шаблонні літерали

• типізація React і Redux додатків

• 3 проекти на TypeScript
чому це саме той курс, який дасть результат?

Мене звуть Михайло Непомнящий і я професійний веб-розробник. Я працюю з TypeScript кожен день і вирішую з його допомогою завдання самого різного рівня складності.

При цьому я також професійний викладач і навчаю людей веб-розробці з 2016 року. У своїх курсах я намагаюся подавати матеріал максимально доступно-від простого до складного і без води.

Пам'ятаю як самому важко було спочатку пробиратися через нетрі TypeScript, коли тільки починав вивчати його. Я його буквально ненавидів перші місяці, так само як і мої колеги. Головним почуттям при роботі з ним був біль. У цьому ж курсі я постарався зробити подачу максимально зрозумілою, щоб ваше знайомство зі світом суворої типізації було більш приємним.

В рамках курсу ми зробимо 3 проекти, зосередившись саме на написанні TypeScript типів (Базова логіка додатків і стилі вже підготовлені). Таким чином, на практиці ми будемо послідовно закріплювати ті навички та вміння, які були вивчені.

https://privatelink.de/?https://stepik.org/course/121859/promo

Угорі