Стереть Страх терапевтически-обучающий тренинг (Егор Миронов)
Професійна назва, суть методу, принципи застосування – все це ви дізнаєтеся і відразу почнете застосовувати на наших зустрічах. Тут лише позначу " тип " цих інструментів:
- фізіологічний;
- фізіологічне-когнітивний;
- когнітивно-поведінковий;
- поведінковий.
- "казковий".
Я психолог, фахівець із психосоматичної терапії, і у своїй практиці я постійно стикаюся з проявом страху у своїх клієнтів, що викликає як душевні, так і тілесні зміни, дискомфорт та хвороби. Крім швидкої та ефективної допомоги людям, які приходять до мене, я ще й навчаю їх застосовувати деякі терапевтичні «інструменти» у своєму власному житті, коли поруч немає терапевта, а зі страхом чи іншим дискомфортним відчуттям впоратися потрібно. На цьому терапевтично-навчальному онлайн-курсі я навчу вас застосовувати прості, але при цьому дуже ефективні інструменти для прибирання будь-яких видів страху, і ці навички потім може використовувати у своєму житті будь-яка людина, будь-якого віку, будь-якого рівня освіти та будь-якого світогляду.
Почуття страху — - це частина нашої внутрішньої системи безпеки, що оберігає нас. Завдяки йому ми не входимо без підготовки до незнайомої темряви, не забираємося без страховки на висоту, не хапаємо за хвіст незнайомих тварин і не їмо все поспіль. Завдяки наявності «вбудованого страху» ми виживаємо у цьому світі.
Але страх стає вкрай небезпечним, якщо «залипнути» у ньому надовго. Людина залишається голодною, якщо боїться скуштувати незнайому їжу. Людина залишається без грошей, якщо боїться вийти на незнайому роботу. Людина залишається на самоті, якщо боїться сказати слово незнайомій людині. І ще – страх це не просто дискомфорт «у душі». Так, невеликий за силою страх дає ті чи інші неприємні відчуття; середній за силою страх вже стримує ваш рух життям, не дає вам робити ті чи інші, потрібні саме вам, речі; а сильний страх дає тілесні зміни - все те, що ми називаємо «тілесні хвороби».
Але що робити, якщо тікати від страху чи заплющувати на нього очі ви вже втомилися, чи це тікання не дає жодних результатів, чи якщо сил боротися з ним уже немає?..
Є простий та швидкий спосіб – страх можна просто стерти.
Швидко, самостійно і без сліду!
Я, як автор, вибрав для цього курсу назву саме «СТЕРТИ страх», тому що учасники цього курсу навчаються прати страхи дуже швидко (буквально – за хвилини) - це як стерти гумкою неправильно намальовану лінію. «Прийняти страх» або «зробити страх союзником» - це досить тривалий процес, і часто на це просто немає часу, а іноді і сил. Цей же онлайн-курс саме про дуже швидке стирання страхів. Будь-яких.
Я хочу ділитися тим, що знаю та вмію, з іншими людьми. Всі терапевтичні інструменти, які я застосовую у професійній практиці, мають глибоку психологічну та фізіологічну основу, у професійній практиці вони використовуються у вигляді дуже потужних технік з досить великими і чітко прописаними протоколами. І при всьому цьому принципи дії та навички володіння цими потужними інструментами не є якимось «сакральним знанням», що ретельно оберігається від «простих смертних». Справжній професіонал ніколи не приховуватиме Знання від інших. І я хочу ділитися тим, що знаю та вмію, з іншими людьми.
Чотири інструменти
Я вибрав для вас чотири дуже потужні терапевтичні інструменти для стирання будь-якого виду страху і адаптував їх для простого та швидкого застосування будь-якою людиною.
Коли ви самі цьому навчитеся, то зможете навчити їм будь-кого – своїх рідних і близьких, знайомих і незнайомих людей, і навіть будь-якої маленької дитини (адже діти бояться частіше, ніж дорослі). Навчившись цьому один раз, ви зможете застосовувати ці знання та навички все своє життя.
Кожен із цих інструментів сам по собі дуже простий і ефективний, і навіть будь-якого одного з них цілком достатньо, щоб прати будь-який страх. Але володіння всіма ними дає справжню свободу дій у будь-якій потенційно страшній чи небезпечній ситуації, наявність у вашому арсеналі всіх цих інструментів дає більше впевненості у своїх силах та більше задоволення від їх застосування.
Я гарантую, що ви цьому навчитеся.
Через застосування цих простих інструментів ви зможете вирішувати будь-які свої проблеми –, адже саме страх не дає людині робити те, що вона хоче. Стерши страх, ви почнете робити те, що по-справжньому хочете робити, а не те, що вас змушують робити інші люди (або «обставини»).
Людина може боятися думки, дії, відчуття – у будь-якому випадку будь-який з цих чотирьох інструментів (або їх комбінація) дуже швидко і ефективно прибере будь-який вид страху зсередини вас незалежно від причини, що її породила, і у них немає жодних обмежень щодо застосування (вікових, тимчасових тощо).
Отже, що дасть вам цей онлайн-курс?
Навичка дуже швидко прибирати страх і будь-які неприємні відчуття у тілі.
Більш вільний (безстрашний) рух у житті.
Звільнення від тілесних (психосоматичних) проявів страху.
Забирання дискомфортних відчуттів у себе та своїх близьких (і у клієнтів, пацієнтів).
Здатність навчати технікам стирання страху інших людей.
Впевненість у своїх силах у будь-яких починаннях.
Це справді дуже просто!
Я гарантую, що ви цьому навчитеся. Це ж дуже просто! Так, я не можу впливати на те, чи ви їх застосовуватимете, але навчити вас цьому я зможу. А через застосування цих простих інструментів ви зможете вирішувати будь-які свої проблеми –, адже саме страх не дає людині робити те, що вона хоче. Стерши страх, ви почнете робити те, що по-справжньому хочете робити, а не те, що вас змушують робити інші люди (або «життя таке»). Людина може боятися думки, дії, відчуття тощо. і т.п. – у будь-якому випадку будь-який з цих інструментів (або їх комбінація) дуже швидко і ефективно прибере будь-який вид страху зсередини вас незалежно від причини, що його породила, і ці навички не мають жодних обмежень щодо застосування.
Я психолог, я вмію прати Страх. І я навчаю цього людей.
Приходьте на курс «Стерти Страх», і ви також цьому навчитеся. Це варто зробити, адже разом зі Страхом йде не лише психологічний дискомфорт, а й фізичні хвороби тіла, а також налагоджуються стосунки між людьми та ставлення людини із самим собою.
http://fillum.ru/chto-eshchyo/steret-strah-trening/ http://www.freeagain.ru/prostye-tehnologii-uspeha/steret-strah/
Отзывы:
Останнє редагування модератором: