Що нового?

Придбаний Стійке зниження ваги. 30 спікерів (Аліс Міллер, Анастасія Зеленіна, Анастасія Томілова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1284 ГРН
Учасників: 0 з 43
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 31.1 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

з 22 по 26 жовтня унікальна програма, топові спікери з питань харчування та зниження ваги

Програма саміту

1. Алі Міллер. Що таке детокс, і як він допомагає налагодити вагу
  2. Анастасія Зеленіна Роль індивідуальної реакції на продукти в регуляції ваги
  3. Анастасія Томілова як подолати психологічні перешкоди на шляху до стійкої втрати ваги
  4. Аркадій Прокопов про підходи мітохондріальної медицини до нормалізації метаболізму і регуляції ваги тіла
  5. Валерій Подрубаєв оптимальний формат фізичного навантаження для зниження ваги
  6. Василь генералів Кето-дієта як інструмент регуляції ваги
  7. Дар'я Лисиченко Як організувати правильне харчування і підтримувати себе у формі при великих робочих навантаженнях
  8. Євгенія Брагіна зміна системи харчування для відновлення здоров'я
  9. Катерина Андрєєва Маленькими кроками до великої легкості: перетворення нового формату харчування і стилю життя в звичку
  10. Олена Гордієнко надмірна вага у дітей та способи формування здорових харчових звичок з раннього віку
  11. Олена Павлова підхід аюрведичної медицини до зниження ваги
  12. Каріма Джамбулатова Практика усвідомленого харчування для здорової регуляції ваги
  13. Карина Каплун стратегії відновлення мікрофлори кишечника для здорової регуляції ваги
  14. Катя Янг як стрес впливає на вагу
  15. Ксенія Боріна підтримка здорової ваги в період менопаузи
  16. Лілія Воронкова Роль інсуліну в регуляції ваги
  17. Марина Вілкофф вплив здоров'я щитовидної залози на вагу

18. *
  19. Олеся Бруслик Роль мікроелементів і використання БАДів для здорової регуляції ваги
  20. Олеся Терещенко як жінці перейти на здорове харчування після пологів і правильно ввести прикорм дитині
  21. Оллі Совіярві фізіологія регуляції ваги
  22. Ольга Шенкерман як підтримати зміни в харчуванні смачним і швидким домашнім меню
  23. Святослав Ханенко результати та методи використання цілісного підходу до зниження ваги
  24. Сергій В'ялов Роль роботи шлунково - кишкового тракту в регулюванні ваги
  25. Сільвія Тара вплив жирової тканини на здоров'я: що важливо знати
  26. Станіслав Скакун як стати біохакером власного здоров'я за допомогою відстеження актуальних маркерів
  27. Сем Клебанов як чоловікові середнього віку втратити зайву вагу і з легкістю його підтримувати
  28. Ельміра Хайбуліна стратегії управління жіночим гормональним фоном для здорової регуляції ваги
  29. Юлія Богданова як спілкуватися з цукром
  30. Юлія Мальцева вплив мікробіоти на вагу
https://privatelink.de/?https://hsrussia.ru/

Угорі