з 22 по 26 жовтня унікальна програма, топові спікери з питань харчування та зниження ваги
Програма саміту
- Алі Міллер. Що таке детокс, і як він допомагає налагодити вагу
- Анастасія Зеленіна Роль індивідуальної реакції на продукти в регуляції ваги
- Анастасія Томілова як подолати психологічні перешкоди на шляху до стійкої втрати ваги
- Аркадій Прокопов про підходи мітохондріальної медицини до нормалізації метаболізму і регуляції ваги тіла
- Валерій Подрубаєв оптимальний формат фізичного навантаження для зниження ваги
- Василь генералів Кето-дієта як інструмент регуляції ваги
- Дар'я Лисиченко Як організувати правильне харчування і підтримувати себе у формі при великих робочих навантаженнях
- Євгенія Брагіна зміна системи харчування для відновлення здоров'я
- Катерина Андрєєва Маленькими кроками до великої легкості: перетворення нового формату харчування і стилю життя в звичку
- Олена Гордієнко надмірна вага у дітей та способи формування здорових харчових звичок з раннього віку
- Олена Павлова підхід аюрведичної медицини до зниження ваги
- Каріма Джамбулатова Практика усвідомленого харчування для здорової регуляції ваги
- Карина Каплун стратегії відновлення мікрофлори кишечника для здорової регуляції ваги
- Катя Янг як стрес впливає на вагу
- Ксенія Боріна підтримка здорової ваги в період менопаузи
- Лілія Воронкова Роль інсуліну в регуляції ваги
- Марина Вілкофф вплив здоров'я щитовидної залози на вагу
-
* - Олеся Бруслик Роль мікроелементів і використання БАДів для здорової регуляції ваги
- Олеся Терещенко як жінці перейти на здорове харчування після пологів і правильно ввести прикорм дитині
- Оллі Совіярві фізіологія регуляції ваги
- Ольга Шенкерман як підтримати зміни в харчуванні смачним і швидким домашнім меню
- Святослав Ханенко результати та методи використання цілісного підходу до зниження ваги
- Сергій В'ялов Роль роботи шлунково - кишкового тракту в регулюванні ваги
- Сільвія Тара вплив жирової тканини на здоров'я: що важливо знати
- Станіслав Скакун як стати біохакером власного здоров'я за допомогою відстеження актуальних маркерів
- Сем Клебанов як чоловікові середнього віку втратити зайву вагу і з легкістю його підтримувати
- Ельміра Хайбуліна стратегії управління жіночим гормональним фоном для здорової регуляції ваги
- Юлія Богданова як спілкуватися з цукром
- Юлія Мальцева вплив мікробіоти на вагу
https://privatelink.de/?https://hsrussia.ru/