Що нового?

Придбаний Стильний Круїз № 9. Тариф "Юнга" (Оля Светлоградская)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 10295 ГРН
Учасників: 0 з 46
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 232.8 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Боїшся експериментувати над своїм стилем?
Давно цікавишся модою і шукаєш школу для навчання?
Хочеш раз і назавжди зрозуміти, що тобі йде?
тобі потрібен "стильний Круїз"
Більше не хочеш витрачати гроші на речі, які не носиш?
Думаєш, як не запустити себе під час декрету?
Немає зайвого часу на вибір нарядів?

фігура

Відрізнити "пісочний годинник" від "прямокутника" може кожен, а про такі поняття як "пропорції" і "особливості" говорять мало.
Я розкладу все це від верхівки до самих п'ят, щоб ти більше ніколи не допускала помилок при виборі джинсів, суконь і навіть довжини рукава.

зачіска

Сто років шукаєш майстра по волоссю, тому що тебе не можуть нормально постригти?
Я навчу тебе всьому, що знаю, адже не не дарма ж 10 років свого життя присвятила роботі в салоні.

Колір

Я давно не працюю з сезонним методом, але як і раніше вважаю, що кольори дуже важливі. Готуйся до визначення "своїх" відтінків, а також поєднання незвичних для тебе фарб. Як на мене, це найцікавіша частина курсу.

особа

Не розумію, чому прийнято обділяти обличчя увагою! Адже саме воно диктує нам наш вектор стилю, аксесуарний ряд, окуляри і навіть вирізи в одязі!

Вектор стилю

Можна шукати свій стиль мало не все життя: наслідувати знайомим, сліпо слідувати моді, намагатися експериментувати і, при цьому, не бути собою...
Я не боюся зачіпати тему векторів на курсі, тому що знаю, яких блискучих результатів досягають мої учениці.

робота над собою

Так, ти почнеш ходити по магазинах навіть через"не хочу". Купувати я нічого не змушую, але приміряти нові для себе речі ти просто зобов'язана. Це такий У мене метод батога і пряника
Як пряник-круті лекції від моїх професійних колег.

професійний досвід

Які бувають стилісти? Де шукати клієнтів? Що таке алгоритм роботи? Труднощі професії, мої інструменти і корисні контакти - я щиро ділюся всім, що допомагає мені бути затребуваною.
* доступно капітаночкам і адміралочкам

https://privatelink.de/?https://www.stilniy-kruiz.com/

Угорі