Що нового?

Придбаний [StishovaSchool] навчання системному підходу і розстановок. 3 Модуль (Наталія Віршова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 2390 ГРН
Учасників: 0 з 76
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 32.7 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Освой затребуваний метод за 4 місяці і почни свою практику.
Курс, після якого ви зможете робити розстановки усвідомлено.

навіщо фахівцеві системний підхід?
Короткостроковість

Метод, який не вимагає тривалої терапії: досягнення результату і вирішення проблеми доступно за одну сесію.
дієвість
Метод визначає проблему на причинному рівні, використовуючи інформацію з поля, недоступну при класичному підході.
затребуваність
Метод, до якого повертаються через швидкість, ефективності та однозначності при знаходженні проблеми.

Якщо ви прийшли на цей сайт, то швидше за все вже знаєте про розстановки — спостерігали за роботою розстановника, були заступником або вирішували особисту проблему.

Головна проблема застосування розстановок, як методу для роботи-неоднозначність підходу:

Інтуїція або алгоритми? Магія або терапія? Езотерика чи психологія?

Проходження курсу" системний підхід і метод розстановок " дасть відповіді на ці питання і допоможе застосовувати метод усвідомлено.
  • Курс повністю записаний: докладні уроки з вправами і медитаціями + відео-демонстрації клієнтських робіт. займайтеся в своєму ритмі і просувайтеся до мети.
  • теми розставлені і розкриті так, щоб давати повне розуміння і засвоєння матеріалу. почніть заняття з нуля, опрацюйте всі життєві аспекти і станьте професіоналом.
  • Формат курсу дозволяє відмовитися від обмеженого набору, що вигідно відображено на ціні і дає плюс до якості: вартість курсу окупиться за 4 сесії з майбутніми клієнтами.
[COLOR=# ff0080]Автор і ведуча:
Наталія Стішова-психолог-розстановник з 12-річним стажем. У своїй роботі використовує системний та інтуїтивний підхід, системно-феноменологічний підхід, інтегративну модель короткострокової сімейної системної терапії. Проводить навчання і підвищення кваліфікації для колег — розстановників, які допомагають практиків і новачків в професії.

III. Модуль розширення
Урок № 12-цілі Робота з перешкодою. Придумані, нав'язані і справжні цілі.

Урок № 13-почуття
Я і мої почуття-рух душі. Що я хочу, головне завдання життя - як її виявити.

Урок № 14-гроші

Гроші роду. Особисті гроші. Фінансовий потік. Розстановочна робота на тему фінансів.

Урок № 15-техніки
Додаткові техніки самодопомоги: РПТ, Гештальт і алгоритми роботи.

Урок № 16-бізнес
Основні аспекти і нюанси в роботі з бізнесом, проектами, організаціями.

https://privatelink.de/?https://stishova.ru[/COLOR]

Угорі