Курс для тих, хто:
Хоче заговорити в найкоротші терміни.
Заговорити усвідомлено і правильно.
Заговорити живою і сучасною англійською.
Заговорити не на рівні "I m sad because every day I go to work by bus - мені сумно тому, що кожен день я їжджу на роботу на автобусі". Заговорити так, щоб без праці висловити ту ж саму ідею набагато більш розгорнуто і емоційно. Наприклад так: "Твоя тачка досить простора, щоб підкинути мене до роботи. Ти, звичайно, не зобов'язаний - з чого б, насправді, - але тобі б краще не відмовляти. Я тут недавно знайшов підхід до нашого боса. І якщо ти підвезеш мене, я можу замовити слівце, коли мова зайде про бонуси. Поїхали?!"
Взагалі курс про вміння говорити. Але якісна опрацювання матеріалу курсу дуже круто розвиває і вміння чути те, що говорять інші. Тому якщо твоя мета - чути і розуміти усне мовлення - не важливо в кіно або реальному житті, матеріал курсу тобі теж припаде до душі.
Формат навчання:
Кожен урок представляє з себе відео-тренажер. Ти можеш - і краще так і робити-проходити його багато разів поспіль, поки потрібні фрази не почнуть самі зриватися з мови. Коли це вийде, ти навчишся підганяти фрази уроку під своє власне життя. І в підсумку зможеш швидко, правильно і красиво будувати свої пропозиції, висловлюючи величезну кількість різних ідей. Тих, які хочеться тобі. І робити все це правильно. І класно. І швидко. Приклад про машину і тут добре підходить.
12 відео уроків для щоденної практики (2 дні на завдання).
Ми відібрали самі універсальні конструкції розмовної мови, освоївши які ти зможеш легко і красиво висловлювати свої думки практично з будь-якого приводу.
4 онлайн зустрічі для розбору питань і закріплення матеріалу через практику в режимі реального часу. Відео уроки допоможуть освоїти новий матеріал і довести його до автоматизму. Практика в режимі онлайн навчить бачити можливості нестандартного застосування матеріалу курсу і спонтанно адаптувати його під несподівані ситуації.
1 Сам не хочу, хочу, щоб ти! А я тут при чому? З чого б мені цим займатися?
2 Ти повинен і крапка!Мені не обов'язково тобі підкорятися! Навіщо мені це?
3 одне вийшло, інше-ні. Цікаво чому ...
4 ви коли-небудь раніше це робили? Я? Та ні за що. Я зазвичай робив інше
5 скільки можна, та давай вже. Ні, припини! А ось тепер не зупиняйся!
6 це досить зухвало. Тому було занадто нерозумно так робити. А ось зараз вже нормально.
7 ніде жити. Нема на чому їздити. Нічого їсти. Розуму не докладу що робити.
8 це, звичайно, таке собі. Але я частенько таке витворяю.
9 слід визнати, що тобі не варто так морочитися.
10 я б такий, щоб вже закінчити. А ось тобі краще ще попрацювати.
11 якщо це вийде, ми будемо в шоколаді. А коли ми будемо в шоколаді, нам буде не до твоїх турбот.
12 якби тільки рубль не був таким дерев'яним...
2 Ти повинен і крапка!Мені не обов'язково тобі підкорятися! Навіщо мені це?
3 одне вийшло, інше-ні. Цікаво чому ...
4 ви коли-небудь раніше це робили? Я? Та ні за що. Я зазвичай робив інше
5 скільки можна, та давай вже. Ні, припини! А ось тепер не зупиняйся!
6 це досить зухвало. Тому було занадто нерозумно так робити. А ось зараз вже нормально.
7 ніде жити. Нема на чому їздити. Нічого їсти. Розуму не докладу що робити.
8 це, звичайно, таке собі. Але я частенько таке витворяю.
9 слід визнати, що тобі не варто так морочитися.
10 я б такий, щоб вже закінчити. А ось тобі краще ще попрацювати.
11 якщо це вийде, ми будемо в шоколаді. А коли ми будемо в шоколаді, нам буде не до твоїх турбот.
12 якби тільки рубль не був таким дерев'яним...
https://privatelink.de/?https://stoptranslating.online/5#rec225368798