Що нового?

Придбаний Стоп-вірус! Вчимо дітей захищати себе від вірусів легко, весело і цікаво (Лія Шарова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 331 ГРН
Учасників: 0 з 9
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 38.2 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
вчимо дітей захищати себе від вірусів легко, весело і цікаво!

У період активізації вірусів від хвороб не застрахований ніхто: епідемії грипу та ГРВІ атакують нас постійно. До деяких з них ми встигли звикнути, Інші нам ще належить пережити і навчитися з ними боротися.
Я хочу, щоб всі батьки розуміли - захищати дитину від вірусів треба не ліками, а зовсім іншими способами. Один з яких-дотримання простих і ефективних правил профілактики.
Тому що лікувати захворювання, що передається повітряно-крапельним шляхом, набагато складніше, ніж дотримуватися цих правил.

А ще я хочу, щоб всі батьки розуміли, що дітям потрібна чесна і зрозуміла інформація. Навіть на таку непросту і тривожну тему, як віруси. Тому що наших дітей не може не турбувати те, про що турбуємося ми. А розповісти про небезпеки і пояснити, що потрібно робити - не означає Навчити і прищепити звичку.
Далеко не кожен батько може правильно підібрати ключик до свідомості дитини так, щоб дитина не тільки запам'ятав всі правила, але і з радістю їм слідував. А я можу

за 4 коротких мультяшних уроку я чарівниі чином навчу вашої дитини:

► Не забувати мити руки і робити це правильно
► Не кидати вуличний одяг і рюкзак на ліжко або стіл
► Не чіпати обличчя брудними руками
► Не вередувати, якщо потрібно пити ліки і навіть полоскати рот і ніс
► Не тягти в рот що потрапило
► Носити маску, якщо знадобиться

Я зроблю так, що ваша дитина почує і запам'ятає всі правила і буде відповідально ставитися до гігієнічних заходів самозахисту. Все, що від вас буде потрібно - виділити зовсім небагато часу на дружний перегляд відеоуроків і допомогти дитині виконати домашку: намалювати щось, пограти в гру або відпрацювати нову навичку.

Онлайн-курс "Стоп-вірус" - це:
  • 4 анімованих уроку для дітей 4-10 років, присвячений відпрацюванню правил гігієнічної самозахисту.
  • Можливість для кожного з батьків делегувати завдання з навчання дитини цим навичкам професіоналу. Назавжди!
отримані навички залишаться з вашою родиною на довгі роки і допоможуть легко переживати будь-які періоди активізації вірусних інфекцій.

1 урок. Хто такі віруси
Дитина зрозуміє, що таке віруси і як вони передаються

2 урок. ПЛАН кожного АГЕНТА
Дитина зрозуміє, як можна уникнути основних небезпек під час вірусної інфекції (в садку, в школі, на дитячому майданчику і в громадських місцях)
Навчиться дотримуватися безпечну відстань

3 урок. Як зіпсувати плани вірусів
Дитина зрозуміє, чому не потрібно кидати верхній одяг де попало
Відпрацює навик правильної поведінки при поверненні додому
Навчиться правильно мити руки (до речі, Ви впевнені, що самі робите це правильно?)
Ви разом потренуєтеся не чіпати обличчя руками і заведете спец-слово, яке буде допомагати контролювати цей процес

4 урок. Як захиститися від вірусів
Дитина навчиться додатковим способам гігієнічної самозахисту
Перестане вередувати, якщо буде потрібно прополоскати рот, ніс або прийняти ліки
Повторить всі правила і отримані навички
Автор-Лія Шарова, професіонал-педагог, якого слухають діти і до якого прислухаються дорослі. Творець Міжнародної школи дитячої безпеки, автор книги " Стоп загроза. Діти в безпеці "

Всього за 4 уроки я навчу вашу дитину основним правилам гигиентической самозахисту легко, весело, без страшилок і занудства. Діти дивляться мої уроки, не відриваючись, обговорюють, розмірковують, тренують навички, хочуть робити "домашку", самі заводять з батьками розмови на пройдені теми, все запам'ятовують і діють правильно.

Онлайн-курс для дітей 4-10 років "Стоп-вірус"

Вартість курсу: 900 рублів

https://privatelink.de/?https://liya-school.ru/stopvirus

Угорі