Що нового?

Придбаний Сторітеллінг в Instagram (Заріна Івантер)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 181 ГРН
Учасників: 0 з 29
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 6.5 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Всі успішні маркетологи розповідають історії - тому що покупці фактично наполягають на цьому.

Люди звикли розповідати історії собі і один одному, так що це просто природно — купувати у тих, хто розповідає нам історії.

Ми краще сприймаємо інформацію у вигляді історій. Схоже, це пов'язано з тим, що тисячоліттями, коли не було інтернету, комп'ютерів і книг, люди передавали один одному свої знання у вигляді історій — легенд, казок і т. п.

Наш мозок в процесі еволюції "заточувався" під історії. І це давно зрозуміли найрозумніші і багаті маркетологи і підприємці.

За 20 років журналістської роботи і 11 років у бізнесі я на своєму досвіді переконалася, що історії — це крутий спосіб:
  • захопити увагу на початку поста або будь-якого іншого тексту
  • стати "своєю людиною" у читачів, викликати симпатію і довіру (а також отримувати лайки, коментарі репости)
  • вигідно виділятися з маси конкурентів
  • вибудовувати особистий бренд
  • Донести цінність свого продукту і"продавати, не продаючи".
Запрошую вас на курс "Сторителлинг в Instagram"
ви отримаєте:

• розуміння системи, принципів сторітелінгу. Що відрізняє" хорошу " історію від поганої. Як не треба робити.
  • покрокові інструкції, які допоможуть вам легко і впевнено використовувати історії в своїх постах, уникнувши типових помилок.
  • Десятки прикладів і шаблонів, які ви зможете адаптувати під себе.
шість відеоуроків
В курсі 6 відеоуроків, ось їх приблизний план:

Урок № 1. Трохи теорії
Я розповім, які необхідні елементи повинні бути в історії, щоб вона захоплювала увагу і западала в душу.

Урок № 2. Історія про себе"на мільйон доларів"
(Спойлер: мати видатну біографію необов'язково, часто вона якраз заважає продажам.)

Я покажу кілька схем, за якими може будуватися історія про себе, ми розберемо всі складові елементи, і ви зможете вибрати варіант, який найкраще підходить для вашої конкретної ситуації, вашого продукту і вашої цільової аудиторії.

Урок № 3. Шість прийомів, які посилять будь-яку історію
Як зробити текст більш чіпляє, більш душевним? Ми розберемо шість конкретних прийомів, які допомагають це зробити.

Урок № 4. Часті помилки
Впевнена, що Вам траплялися історії, які залишали відчуття, що автор "складно бреше", або викликали нудьгу, роздратування, відторгнення.

У нас буде розбір декількох текстів, які я вибрала в якості ілюстрації найчастіших помилок. Я поясню ці помилки і при вас відредагую текст.

Урок № 5. Захоплення уваги за допомогою історій
У п'ятому уроці ми поговоримо про те, як використовувати міні-історії для захоплення уваги на початку поста.

Розберемо типові помилки, обговоримо, "де брати історії", і я поділюся простим прийомом, який гарантовано підвищить читаність ваших текстів.

Урок № 6. Три види історій для демонстрації ваших конкурентних переваг
Я розповім ще про три види історій, які допоможуть висвітлити ваші переваги як фахівця і переваги вашого продукту. Показати їх так, щоб конкуренти померкли на цьому тлі.

Продажник
https://privatelink.de/?https://112slov.ru/products/storytelling

Угорі