Що нового?

Збір коштів Стратегія 20К. Тариф Стратегія 20К + Хочу грошей + Новорічний запуск (Влада Гармаш)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Gadzhi

Модератор
Стратегия 20К. Тариф «Стратегия 20К + Хочу денег + Новогодний запуск» (Влада Гармаш)

Це новий курс Влади Гармаша, створений на особистому досвіді, як за роки роботи в Інстаграм та Тікток, так і в результаті челленджа з набору 20 000 передплатників на новому акаунті. Результат цього челенджу за 1 місяць: понад 25 000 передплатників та понад 1 200 000 грн.

Програма:

Модуль №1. Підготовчий етап
Модуль №2. Reels
Модуль №3. Авто-воронки
Модуль №4. Блогери
Модуль №5. Таргет
Модуль №6. Хочу грошей + Новорічний запуск + Доступ до стратегії запуску курсу Влада Гармаш перед Новим роком

Докладніше:

Рос
Это новый курс Влады Гармаш, созданный на личном опыте, как за годы работы в Инстаграм и Тикток, так и в результате челленджа из набора 20 000 подписчиков на новом аккаунте. Результат этого челленджа за 1 месяц: более 25 000 подписчиков и более 1 200 000 грн заработка

Программа:
  • Модуль №1. Подготовительный этап
  • Модуль №2. Reels
  • Модуль №3. Авто-воронки
  • Модуль №4. Блогеры
  • Модуль №5. Таргет
  • Модуль №6. Хочу денег + Новогодний запуск + Доступ к стратегии запуска курса Влада Гармаш перед Новым годом
Подробнее:

опис модулів може відрізнятися

Продажник:
https://www.ggarmash.me/20K

Останнє редагування модератором:

nemo555666

New member
Два ДУЖЕ КРУТИХ курси по таргету та системі прогріву та продажів саме для Інста - магазинів.
Багато крутих відгуків про курси Карабін.
Знайомий з людьми, які виросли до 5М обороту за рік, після проходження саме цих курсів.
Тому пропоную записатись в складчину, щоб була можливість пошвидше її організувати!!!
Посилання на дві складчини:

Квітка

Модератор
Команда форуму
Хто хоче стати організатором складчини? напишіть в службу підтримки

Квітка

Модератор
Команда форуму
Хто хоче стати організатором складчини? напишіть в службу підтримки

Vitapeople

New member
А що далі? Як оплатити і отримати курс, підкажіть, будь ласка? А то нічого не зрозуміло…

Gadzhi

Модератор
Новий потік.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Угорі