Що нового?

Набір учасників Стратегія форекс D1 (Сергій Гаспарян)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 5398 ГРН
Учасників: 0 з 23
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 244.1 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Пропоную всім бажаючим звернути увагу на досить цікаву і надійну торгову стратегію на Д1.

що Ви отримаєте за час навчання
  • дуже просту в розумінні і в застосуванні торгову систему.
  • Точно прописані і зрозумілі правила торгівлі.
  • ніяких особливих побудов і ніяких індикаторів.
  • сам ринок вкаже точку входу. Вхід в ринок на завершенні денної корекції.
  • Великі потенціали при вході в ринок (від 100 до 200 пунктів).
  • не потрібні особливі знання та навички.
  • Не потрібно великої уваги і часу при роботі по даній системі.
інструменти для торгівлі

EUR/USD; EUR/AUD; EUR/CAD; EUR/NZD; GBP/USD; GBP/AUD; GBP/JPY.

D1 — дуже проста зрозуміла сигнальна, доступна для розуміння, робоча і найголовніше прибуткова стратегія особисто для мене. Є сигнал днями торгуємо, немає пропускаємо. У перший місяць навчання в моїй торгівлі відразу показала хороший результат. Один мінус так як стратегія D1 сигнали не так часто.

Я навчався у Сергія по стратегії "безпечний Форекс" кілька місяців. Сказати по правді, вона дуже складна для новачків, так як необхідно "розуміння" ринку в цілому. Щоб прискорити отримання результату, Сергій розповів про стратегію "Д1", яка відрізняється більшою визначеністю критеріїв для входу. Після декількох місяців навчання і торгівлі на демо мені вдалося вийти на стабільний результат (зараз +25% За останніх 4 місяці при ризику на угоду в 2%). А головне, коли знаєш, що Умови входу чітко визначені, стрес під час роботи знижується - усвідомлюєш, що робиш те, що говорить стратегія - а далі справа за мат. очікуванням і ймовірністю.

Я рекомендую стратегію " Д1 " всім, хто хоче доповнити свою торгівлю простий і прибутковою стратегією з низьким психологічним навантаженням.
Також хочу сказати, що вивчивши принципи цієї стратегії, я краще зрозумів, що таке якісний відкат ціни і де слід чекати його продовження, а де ймовірність низька. Це допомагає мені краще торгувати за іншими стратегіями.
У той же час, БФ+Д1 - це відмінна комбінація для високої прибутковості, низького навантаження на трейдера і отримання фундаментальних знань про роботу ринку від одного з кращих вчителів в Рунеті.
https://privatelink.de/?https://strategy4you.ru/d1-2varianta

Угорі