скільки у вас підписників в INSTAGRAM
1000? 2000? 5000? 10 000?
або 100 000?
А скільки з них у Вас щось купують? 0.1%? 1%? або 10%?
Але ж і іншим цікавий Ваш товар/послуги. Але ці хлопці у вас нічого не купують? І швидше за все, вони купують у вашого конкурента.
Прикро... Правда?
Знаєте, чому ви втрачаєте гроші?
Тому що намагаєтеся бути"як всі"
Розміщуєте пости по натхненню... і заздалегідь не готуєте стратегію виходу постів для профілю...
!
АЛЕ Я ДОПОМОЖУ ВАМ ЗМІНИТИ ЦЮ СІТАУЦІЮ!
ЧЕСНО дайте відповідь на ці питання:
1 Скільки разів на тиждень ви продаєте?
2 Скільки постів пишіть для активності аудиторії в профілі?
3 Скільки у вас розігріваючих постів?
4 Скільки особистих постів про Вас/Ваш товар/вашу послугу?
5 Скільки разів на тиждень ви розповідаєте про вигоди та переваги роботи з Вами?
6 скільки постів для залучення аудиторії у Вас виходить?
7 Чи легко дається вам написання постів?
А СКІЛЬКИ ЧАСУ НА ЦЕ ЙДЕ?
Ось уже другу годину ви сидите перед екраном монітора або дисплеєм телефону. Пост не йде...
Що робити? Нічого не публікувати? Або посидіти ще годинку-раптом прийде ідея.
Але! Адже все вже написано тисячу разів. Я не хочу повторюватися, та й Я не зовсім адже блогер – моє завдання продавати тут свої послуги і товари... навіщо писати ці пости? Хоча ні!
Мені обов'язково потрібно бути сьогодні в стрічці передплатника. Від цього сильно залежать мої продажі.
АЛЕ ЩО Ж ПУБЛІКУВАТИ...
Щоб і продажі були стабільними
Плюс відрізнятися від конкурентів
Бути помітним в Instagram
Планувати виручку і бюджет
Щоб люди із задоволенням і легко підписувалися
Щоб отримувати зворотний зв'язок (лайки, коментарі, репости)
І не витрачати на це все "купу часу"
Привіт
Мене звати Ігор зуєвич
І у мене теж були проблеми з контентом...
В Instagram я вже більше 4х років і за цей час написав більше 1000 (тисячі) постів для свого профілю. Для вузькотематичного блогу!!!
Це багато! Більшість людей в моїй темі пишуть 2-3 пости в тиждень. Я ж пишу пости кожен день і при цьому сильно не напружую свою аудиторію.
Причому мої пости виходять згідно стратегії. Кожен пост-мають свою мету або завдання:
Кожен пост повинен бути продуманий заздалегідь і вести передплатника в потрібному вам напрямку.
АЛЕ Ж ВСЕ ПРОСТІШЕ...
Є проста формула контент-маркетингу, за якою працюють тисячі підприємців. Вони легко створюють контент для свого профілю, відмінно продають і не витрачають на це весь свій день.
Ось ця ФОРМУЛА:
01 привернути увагу-дати те, що він помітить в стрічці, зупиниться і перейде на Наш профіль.
02 створити близькість - нам важливо показати читачеві, що у нас в профілі він буде зрозумілий і почутий.
03 він крутий і здатний мені допомогти-читаючи наші пости, саме так повинен подумати передплатник. Створюємо довіру і вибудовуємо відносини.
04 розповісти про свій товар/послугу – не нав'язливо в стилі "купи" "купи", а акуратно і без роздратування і впарювання. Скоро Передплатники самі попросять вас їм продати що-небудь.
05 створити потребу-мені і справді потрібен його товар/послуга, але...
06 закрити заперечення-доставка? дорого? А мені точно підійде? А ви не обдурите? У потенційних клієнтів тисячі заперечень, кожен з яких ми будемо закривати в своїх постах.
07 дати стимул-чому потрібно зробити замовлення прямо сьогодні.
Але, щоб це реалізувати важливо мати під рукою чіткий
контент-план, дивлячись на який ви будете чітко розуміти
який пост повинен сьогодні вийти.
Я підготував для вас такий ПЛАН
Курс з 10 відео уроків в HD якості з доступ на 120 днів (4 місяці). На курсі, ми разом, підготуємо саме для Вас докладний контент-план на найближчий рік.
УРОК 1. Введення
На уроці ми... хоча подивіться самі:
УРОК 2. Стратегія КОНТЕНТ-маркетингу
На уроці ми детально розберемо в чому полягає стратегія контент-маркетингу
УРОК 3. Пости для холодної аудиторії
Хто така холодна аудиторія і чому важливо з нею працювати? 99% людей звикли продавати тільки гарячим.У Вас вже перевага в тому, що на холодну аудиторію ніхто не полює. Продавайте собі спокійно, поки конкуренти сплять
УРОК 4. Пости для теплої аудиторії
Мій улюблений урок. Зрозумівши як прогрівати теплу воду Вам залишиться тільки... подробиці дізнаєтеся на уроці)))
УРОК 5. Відгуки
Так вони працюють. На уроці я навіть дам вам спеціальну формулу, використовуючи яку при зборі відгуків – пости вийдуть прямими.
УРОК 6. Властивості і вигоди
Всі продавці розповідають про властивості своїх товарів і послуг. У підсумку - немає продажів або вони мінімальні. Як додати вигоду, щоб потенційний клієнт не ставив дурного питання "і мені що з цього?"
УРОК 7. Мрії та болі
Рубрика контенту, яка витягне всі мрії і болі вашого клієнта. Скільки таких постів в місяць писати і на що впливають такі пости – розберемося на уроці.
УРОК 8. Заперечення
Мій улюблений тип контенту. Дайте трохи імпульсу своїм читачам. Так просто ніхто не купує, потрібна причина і заклик до дії. Як це робити-детально розберемо на уроці.
УРОК 9. Пости для гарячої аудиторії
Ось тут ми і продаємо, але не просто – купи і купи, а робимо за спеціальною формулою. Ось тут ми і заробляємо з Вами)
УРОК 10. Інтерактиви, зовнішній КОНТЕНТ, сезонний КОНТЕНТ
Тип контенту, який приносить активність і дозволяє не занудьгувати вашим читачам.
УРОК 11. Готуємо КОНТЕНТ-ПЛАН на 1 рік
Все те, що ми розібрали вище – застосовуємо і робимо індивідуальний контент-план на 1 рік. Хоча їм можна користуватися вічно.
РУБРИКИ контенту, стратегія постингу, ідеї постів
+ Я віддам вам свої напрацювання по створенню контенту для підприємців .
Ось що ще буде на курсі
приклади акаунтів, приклади постів, приклади рубрик, приклад підготовки річного контент-плану і свою власну стратегію постингу для Instagram
На мій погляд, таку програму повинен пройти кожен підприємець, блогер, SMM-щик, адміністратор або помічник. Тому що сьогодні жорстка конкуренція в Instagram. Важливо вміти відрізнятися від конкурентів і правильно працювати зі своєю аудиторією. Без вибудовування контентної воронки продажів і роботи з контентом – нічого не вийде.
Ви продовжите витрачати купу грошей і часу на Instagram, а результат буде мінімальний. Контент! Ось що приваблює людей в Instagram.
Продажник
1000? 2000? 5000? 10 000?
або 100 000?
А скільки з них у Вас щось купують? 0.1%? 1%? або 10%?
Але ж і іншим цікавий Ваш товар/послуги. Але ці хлопці у вас нічого не купують? І швидше за все, вони купують у вашого конкурента.
Прикро... Правда?
Знаєте, чому ви втрачаєте гроші?
Тому що намагаєтеся бути"як всі"
Розміщуєте пости по натхненню... і заздалегідь не готуєте стратегію виходу постів для профілю...
!
АЛЕ Я ДОПОМОЖУ ВАМ ЗМІНИТИ ЦЮ СІТАУЦІЮ!
ЧЕСНО дайте відповідь на ці питання:
1 Скільки разів на тиждень ви продаєте?
2 Скільки постів пишіть для активності аудиторії в профілі?
3 Скільки у вас розігріваючих постів?
4 Скільки особистих постів про Вас/Ваш товар/вашу послугу?
5 Скільки разів на тиждень ви розповідаєте про вигоди та переваги роботи з Вами?
6 скільки постів для залучення аудиторії у Вас виходить?
7 Чи легко дається вам написання постів?
А СКІЛЬКИ ЧАСУ НА ЦЕ ЙДЕ?
Ось уже другу годину ви сидите перед екраном монітора або дисплеєм телефону. Пост не йде...
Що робити? Нічого не публікувати? Або посидіти ще годинку-раптом прийде ідея.
Але! Адже все вже написано тисячу разів. Я не хочу повторюватися, та й Я не зовсім адже блогер – моє завдання продавати тут свої послуги і товари... навіщо писати ці пости? Хоча ні!
Мені обов'язково потрібно бути сьогодні в стрічці передплатника. Від цього сильно залежать мої продажі.
АЛЕ ЩО Ж ПУБЛІКУВАТИ...
Щоб і продажі були стабільними
Плюс відрізнятися від конкурентів
Бути помітним в Instagram
Планувати виручку і бюджет
Щоб люди із задоволенням і легко підписувалися
Щоб отримувати зворотний зв'язок (лайки, коментарі, репости)
І не витрачати на це все "купу часу"
Привіт
Мене звати Ігор зуєвич
І у мене теж були проблеми з контентом...
В Instagram я вже більше 4х років і за цей час написав більше 1000 (тисячі) постів для свого профілю. Для вузькотематичного блогу!!!
Це багато! Більшість людей в моїй темі пишуть 2-3 пости в тиждень. Я ж пишу пости кожен день і при цьому сильно не напружую свою аудиторію.
Причому мої пости виходять згідно стратегії. Кожен пост-мають свою мету або завдання:
- наприклад пост для збору нових передплатників в профіль
- або продаючий пост
- або розігріваючий пост
- Пост для створення відносин/допомоги
- Пост для лайків або коментарів
- Пост для продажів і т. п.
Кожен пост повинен бути продуманий заздалегідь і вести передплатника в потрібному вам напрямку.
АЛЕ Ж ВСЕ ПРОСТІШЕ...
Є проста формула контент-маркетингу, за якою працюють тисячі підприємців. Вони легко створюють контент для свого профілю, відмінно продають і не витрачають на це весь свій день.
Ось ця ФОРМУЛА:
01 привернути увагу-дати те, що він помітить в стрічці, зупиниться і перейде на Наш профіль.
02 створити близькість - нам важливо показати читачеві, що у нас в профілі він буде зрозумілий і почутий.
03 він крутий і здатний мені допомогти-читаючи наші пости, саме так повинен подумати передплатник. Створюємо довіру і вибудовуємо відносини.
04 розповісти про свій товар/послугу – не нав'язливо в стилі "купи" "купи", а акуратно і без роздратування і впарювання. Скоро Передплатники самі попросять вас їм продати що-небудь.
05 створити потребу-мені і справді потрібен його товар/послуга, але...
06 закрити заперечення-доставка? дорого? А мені точно підійде? А ви не обдурите? У потенційних клієнтів тисячі заперечень, кожен з яких ми будемо закривати в своїх постах.
07 дати стимул-чому потрібно зробити замовлення прямо сьогодні.
Але, щоб це реалізувати важливо мати під рукою чіткий
контент-план, дивлячись на який ви будете чітко розуміти
який пост повинен сьогодні вийти.
Я підготував для вас такий ПЛАН
Курс з 10 відео уроків в HD якості з доступ на 120 днів (4 місяці). На курсі, ми разом, підготуємо саме для Вас докладний контент-план на найближчий рік.
УРОК 1. Введення
На уроці ми... хоча подивіться самі:
УРОК 2. Стратегія КОНТЕНТ-маркетингу
На уроці ми детально розберемо в чому полягає стратегія контент-маркетингу
УРОК 3. Пости для холодної аудиторії
Хто така холодна аудиторія і чому важливо з нею працювати? 99% людей звикли продавати тільки гарячим.У Вас вже перевага в тому, що на холодну аудиторію ніхто не полює. Продавайте собі спокійно, поки конкуренти сплять
УРОК 4. Пости для теплої аудиторії
Мій улюблений урок. Зрозумівши як прогрівати теплу воду Вам залишиться тільки... подробиці дізнаєтеся на уроці)))
УРОК 5. Відгуки
Так вони працюють. На уроці я навіть дам вам спеціальну формулу, використовуючи яку при зборі відгуків – пости вийдуть прямими.
УРОК 6. Властивості і вигоди
Всі продавці розповідають про властивості своїх товарів і послуг. У підсумку - немає продажів або вони мінімальні. Як додати вигоду, щоб потенційний клієнт не ставив дурного питання "і мені що з цього?"
УРОК 7. Мрії та болі
Рубрика контенту, яка витягне всі мрії і болі вашого клієнта. Скільки таких постів в місяць писати і на що впливають такі пости – розберемося на уроці.
УРОК 8. Заперечення
Мій улюблений тип контенту. Дайте трохи імпульсу своїм читачам. Так просто ніхто не купує, потрібна причина і заклик до дії. Як це робити-детально розберемо на уроці.
УРОК 9. Пости для гарячої аудиторії
Ось тут ми і продаємо, але не просто – купи і купи, а робимо за спеціальною формулою. Ось тут ми і заробляємо з Вами)
УРОК 10. Інтерактиви, зовнішній КОНТЕНТ, сезонний КОНТЕНТ
Тип контенту, який приносить активність і дозволяє не занудьгувати вашим читачам.
УРОК 11. Готуємо КОНТЕНТ-ПЛАН на 1 рік
Все те, що ми розібрали вище – застосовуємо і робимо індивідуальний контент-план на 1 рік. Хоча їм можна користуватися вічно.
РУБРИКИ контенту, стратегія постингу, ідеї постів
+ Я віддам вам свої напрацювання по створенню контенту для підприємців .
Ось що ще буде на курсі
- Як позбутися головного болю зі створенням контенту
- докладний розбір універсально контент-плану на 1 рік
- Як перемогти в конкуренції
- 60 + прикладів постів на кожен день
- типи постів для активності в профілі
- типи постів для розігріву читачів
- типи постів, що продають,
- Як збільшити конверсію в передплатнику за допомогою постів
- помилки при публікації постів експертів і продавців
- що писати, щоб продавати більше в Instagram
- Як грамотно познайомити з читачами і вибудувати відносини
- Як заробляти більше в Instagram завдяки плануванню контенту
- Як збільшити кількість підписок на профіль
- Як додати особистість без фото
- як вибудувати систему продажів через контент
приклади акаунтів, приклади постів, приклади рубрик, приклад підготовки річного контент-плану і свою власну стратегію постингу для Instagram
На мій погляд, таку програму повинен пройти кожен підприємець, блогер, SMM-щик, адміністратор або помічник. Тому що сьогодні жорстка конкуренція в Instagram. Важливо вміти відрізнятися від конкурентів і правильно працювати зі своєю аудиторією. Без вибудовування контентної воронки продажів і роботи з контентом – нічого не вийде.
Ви продовжите витрачати купу грошей і часу на Instagram, а результат буде мінімальний. Контент! Ось що приваблює людей в Instagram.
Продажник
https://privatelink.de/?https://igorzuevich.com/st/