цей 2х-денний онлайн тренінг для тебе якщо ти:
- мрієш про наповнений любов'ю і повагою Союз, цікаву роботу, відкриття бізнесу, подорожі, народження дитини або будівництво будинку, але нічого в твоєму житті не змінюється
- втомився (а) рухатися навпомацки в темряві і не знаєш, як відповісти на питання "Чого ж я хочу насправді?"
- Не отримуєш ні задоволення, ні грошей від роботи, а сил і часу на створення більш перспективних проектів просто не вистачає
- відчуваєш постійну втому і розчарування
у програмі вебінару:
Проекти
Проекти
- життя як один великий проект, будь то відкриття бізнесу, створення сім'ї, будівництво будинку, народження дитини. Як грамотно наповнювати кожен з них енергією, зберігаючи внутрішній баланс?
- технології та методики втілення.
- ти створиш проект свого життя, навчишся мудро інвестувати в нього свою енергію і отримаєш інструменти для його реалізації.
- які принципи визначають довгостроковий і справжній успіх
- чому важливо творити відповідно до своєї природи, честі і совісті?
- як повага до особистих і чужих кордонів, часу і зобов'язань впливає на Твій Успіх?
- ти дізнаєшся, наскільки ти відповідаєш моральному кодексу успішної і гармонійної людини і прокачаєш себе.
- чому важливо приділяти увагу всім сферам життя?
- Як це впливає на потік фінансової енергії?
- ти навчишся дотримуватися балансу у своєму житті, наповнюючи її яскравими фарбами і достатком.
- як цінності і образ думок впливає на стан успіху?
- запорука реалізації всього задуманого-чітке і ясне позиціонування себе як архітектора реальності.
- ти навчишся мислити і мріяти масштабно.
- чому фізичне здоров'я безпосередньо пов'язане з фінансами?
- З чого складається матриця молодості?
- Що таке генетичні коди здоров'я, сили і краси?
- ти дізнаєшся, як енергетично розширюватися.
- Що являють собою гроші на рівні енергії?
- канали структуризації грошей в житті: роботодавець, чоловік, батьки, бізнес, Фріланс. Важливо усвідомлювати, що гроші-живі.
- ти навчишся встановлювати партнерські відносини з ними, прописуючи обопільно вигідні умови взаємодії.
- які емоції та нейронні зв'язки включають Фінанси?
- твої грошові сценарії: економія або марнотратство, можливості або обмеження.
- Які обмежуючі переконання ти ввібрав (а) щодо грошей від суспільства, релігії, батьків?
- ти опрацюєш страхи і сумніви, які блокують фінансовий достаток.
- які статки ти транслюєш світові?
- яку стратегію і тактику вибереш для свого шляху?
- ти усвідомлюєш, в якому стані потрібно перебувати для тяжіння успіху, і навчишся це робити.
- Харизма, впевненість, впливовість.
- вміння вибудовувати комунікацію.
- Дар переконання і мова твого тіла.
- навіщо потрібна чуттєвість в роботі з фінансами?
- ти закладеш фундамент якісних ресурсів для побудови нової реальності.
- Установки, світовідчуття і цінності тих, хто поруч.
- Як визначити істинність своїх бажань?
- потреби близьких, з якими варто рахуватися.
- спільні цілі як Синергія.
- ти навчишся чути внутрішній голос і відрізняти справжні бажання від нав'язаних.
https://privatelink.de/?https://afinskaya.ru/webinar/strategy