Страх підходу. Позбавляємо за один вебінар
Про тренінг " Страх підходу. Позбавляємо за один вебінар "
Дозвольте собі вирішити проблему зараз. І насолоджуватися життям завтра.
І ось про що ти дізнаєшся вже зовсім скоро:
Чому чоловіки відчувають страх? Основоположний фундамент, який дозволить тобі дивитися "між рядків" і побачити справжні причини страхів чоловіка при знайомстві з жінкою або навіть групою жінок;
Чому я рекомендую кинути будь-які техніки, нлп, самогіпнози вже зараз? І як вони можуть нашкодити Вам у майбутньому? Я не лякаю, але мої клієнти ... вобщем, ти сам все почуєш і зрозумієш, чому це бажано зробити зараз — щоб заощадити собі час і гроші на психотерапевта в майбутньому;
Як працюють страхи на рівні мозку і нейрофізіології і чому тисячі підходів, десятки жінок і багато грошей в кишені не прибирають страх знайомства з дійсно красивими і статусними жінками;
Як вже позбутися страху підходу? Що я і Роман пробували і як ми експериментували?
Інформація, застосування якої, дозволить прибрати страх знайомства в лічені години.
Спеціальне секретне вправу, яке дозволить замінити закоренілі нейронні зв'язки скутості і дискомфорту, на природне насолоду і навіть радість — при кожному новому знайомстві з дівчиною.
Унікальна пропозиція, доступна тільки для учасників вебінару. Воно кардинально змінить твоє життя назавжди