Що нового?

Набір учасників Струнка мама 2.0. Тариф Весь марафон під наглядом (Христина Ващук)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1324 ГРН
Учасників: 0 з 39
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 35.3 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
після проходження марафону ви:
  • Навчіться складати збалансований раціон харчування з урахуванням всіх своїх пристрастей в їжі
  • Схуднете на 6-10 кг
  • Зійдете з цукрової залежності м'яким і комфортним способом
  • Покращіть якість свого тіла
  • Зрозумієте, як читати етикетки продуктів і вибирати корисне
  • Почнете любити себе і своє тіло ще більше

Програма марафону
- Вступний модуль
В якому ви дізнаєтеся, як правильно проходити марафон і на що звернути увагу. А також: про правильний водний баланс і необхідну кількість годин сну. Так само я дам вам інформацію про те, як правильно замінювати продукти в раціоні.
Пройшовши цей модуль ви зрозумієте, як взяти від марафону максимум і зробити результат ще краще.

- Навчальний модуль по збалансованому харчуванню
В якому ви дізнаєтеся про те, що таке збалансоване харчування, як продукти в своєму раціони варто поміняти і на що, як рахувати калорійність і працювати з щоденником харчування, тобто всю базову інформація про справжньому збалансованому харчуванню і грамотному схудненню.
Пройшовши цей модуль ви зрозумієте, як харчуватися збалансовано і з користю для здоров'я.

- Навчальний модуль зі складання раціонів
У цьому модулі буде зібрана всі навчальні уроки зі складання правильного і здорового раціону харчування. Все про білки, жири, вуглеводи, клітковину, цукор. Про норму БЖУ, цукру, клітковини і те в яких продуктах це брати і як читати етикетки.
Пройшовши цей модуль ви зможете складати власні раціони для чоловіків, мам, тат, дітей, подруг і, звичайно, кращі раціони для себе.

- Навчальний модуль з аналізів і вітамінів
В якому я дам списки аналізів, які необхідно здати кожній І допоможу їх розшифрувати. А так само розповім все про те, як дефіцити вітамінів впливають на ваше здоров'я і схуднення.
Пройшовши цей модуль ви складете свій власний список необхідних вітамінів і зможете підбирати вітаміни все своїм рідним і близьким

- Навчальний модуль по ресурсу від сертифікованого коуча
У цьому модулі ви дізнаєтеся, як наше ментальне здоров'я впливає на самопочуття. Що витягує з нас енергію, а що навпаки наповнює нас максимально. Так само ви отримаєте необхідні практики наповнення енергією, які допоможуть вам проходити основну програму марафону.
Пройшовши його ви зможете відстежувати свій стан і розуміти, що впливає на нього і як це усунути. А так само навчитеся наповнюватися ресурсом через медитацію.

- Меню
Протягом всього марафону я буду давати вам готове збалансоване меню, яке допоможе худнути смачно і ситно. Мої раціони харчування не потребують реклами, це найпростіші і смачні страви, які, із задоволенням скуштуєте не тільки ви, але і всі Ваші близькі.

- Розвантажувальний тиждень + теорія
Так само в марафоні ми пройдемо спільне розвантаження. Перед початком розвантажувальної програми Я дам інформацію про те, як зробити її правильно, а після поясню, як правильно з неї вийти.
Пройшовши тільки тижневе розвантаження ви скинете 2-3кг, очистіть свій організм від непотрібних шлаків і токсинів. А так само допоможете своїй видільної системі швидше працювати і підготуєте для подальшого потужного схуднення.

- Тренування
У цьому марафоні Ви отримаєте найкращі та ефективні жиросжигающие тренування, які займуть 10-20 хвилин, але допоможуть круто підтягнути все тіло

- Вправи з розгону лімфи
Це спеціальна програма вправ, яка може розігнати лімфу і допоможе зняти набряклість. Завдяки чому з вас піде зайва рідина, вирівняється шкіра і ви будете виглядати ще худіше і подтянутей.

https://stroynayamom.ru/stroynaya-mama

Угорі