Що нового?

Набір учасників Струнка підсвідомість (annushkasam)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1655 ГРН
Учасників: 0 з 35
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 49.2 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Чарівний спосіб від зайвого жиру для тих, хто не може або не хоче займатися спортом...

Він існує
Причому перевірений і вельми ефективний

Як і ви я колись шукала швидкий і легкий спосіб схуднення. Рахувала калорії, ходила в спортзал. Але будь - яка зміна в моєму житті-народження дитини, переїзд або стрес ііііі...... зайва вага поверталася назад

Тоді я зрозуміла-повинен бути спосіб, який дозволить бути стрункою в будь-якій ситуації, щоб не сталося, як би не повернула доля.

Я вивчила безліч книг і спробувала багато методів. Вибрала все найкраще з них-те, що реально працює

Я розробила унікальний авторський курс. Він ефективний для всіх людей і особливо для тих,хто страждає великої зайвої ваги - 20-30, 35 і навіть 50 зайвих кілограмів підуть через 3-6-12 місяців.

Цей спосіб простий і зручний і гарантує стрункість на все життя.

Він включає елементи психології та наукові знання, ви досягаєте результат максимально швидко

Курс" струнка підсвідомість " проходять жінки будь-якого віку, з будь-якими доходами, з будь-якими уподобаннями в їжі (вегани, вегетаріанці) і тп.

Вага при цьому йде в 2 рази швидше, ніж у тих, хто займається спортом результати воістину вражають

МЕТОДИКА, яка дає РЕЗУЛЬТАТ

В курсі Ви отримуєте:

Унікальний план харчування з простими продуктами і рекомендаціями що і коли їсти, щоб худнути

Підтримку і відповіді на свої питання від кураторів і чат однодумців

Доступ на курс 30 днів

Вже через 30 днів ви гарантовано схуднете до 11 кг.При цьому потрібно буде дотримуватися цих простих рекомендацій. Без спорту і підрахунку калорій.

Тепер вибір за вами-продовжувати думати і сумніватися, нарікати на долю або...

Взяти її в свої руки і схуднути назавжди. У проекті залишилося 10 місць.

Ваша інвестиція складе 4500 руб. - протягом 24 годин ви отримаєте курс тіло Афродіти і комплексний детокс організму в подарунок а також смачне меню для схуднення на 14 днів

https://www.instagram.com/p/COSxMc8JYXd/

Угорі