мої дівчатка, зрозумійте, з кожним роком, якість тіла буде тільки гірше !! Почни зі мною прямо зараз!!!!!!
Мені 40 років, я мама, перенесла непланове кесарів, стаж 18,5 років , був період життя, коли я морила себе г0лод0м, переїдала, боролася з жором на і в підсумку знайшла баланс у всьому! Тепер готова поділитися з вами своїм досвідом.
—
Він для тих, хто хоче струнке тіло, прибрати животик/боки, поліпшити форму без розгойдування ніг.
-
Як потрапити: напиши в Ось САП (активне посилання в шапці мого профілю або "ХОЧУ" і я надішлю детальну інформацію.
Вартість курсу струнке тіло 1700 ₽
+ фейсфітнес (курс з вправами для омолодження обличчя !)
—
Що вас чекає :
нова спортивна програма-твоє нове тіло до весни .
Тренування для дому: сідниці, прес, верх мої повноцінні тренування без розгойдування ніг і розширенні талії.
Все виконується, коли зручно Вам.
будемо вчитися харчуватися правильно
техніка вправ
заняття фейсфітнесом з професіоналом своєї справи.
SPA день з домашнім доглядом, який ви можете надалі використовувати і, звичайно ж пп десерти
+ Харчування: пп меню переходить плавно в СУШКУ (будемо прибирати проблемні зони)
Будуть навіть відео, як готувати кожну страву !
смачне і збалансоване харчування з відео рецептами на кожен день з БЖУ і калорійністю !!! Ви зрозумієте, що ПП це різноманітно, смачно і ситно.
-
Я з вами на марафоні (допомагаю і відповідаю)
Фото " до " і "після" всім слати не треба!!!
Тільки тим, хто бажає боротися за призи.
Будуть 10 переможців , не 2-3, А 10!
Фото використовуються тільки з вашого дозволу!!
Чат для спілкування-вас дівчаток !
-
Тривалість марафону 2 тижні + 2 тижні, тобто 4 тижні !!!
Старт 22 лютого . Готуємося до весни, щоб носити той одяг, який вам подобається.
Не пропусти !
Багато нових тренувань, шикарне меню пп + сушка + фейсфітнес-прибираємо зморшки і набряки!!
Будемо доглядати за своїм обличчям і тілом
інвентар що є вдома
Мені 40 років, я мама, перенесла непланове кесарів, стаж 18,5 років , був період життя, коли я морила себе г0лод0м, переїдала, боролася з жором на і в підсумку знайшла баланс у всьому! Тепер готова поділитися з вами своїм досвідом.
—
Він для тих, хто хоче струнке тіло, прибрати животик/боки, поліпшити форму без розгойдування ніг.
-
Як потрапити: напиши в Ось САП (активне посилання в шапці мого профілю або "ХОЧУ" і я надішлю детальну інформацію.
Вартість курсу струнке тіло 1700 ₽
+ фейсфітнес (курс з вправами для омолодження обличчя !)
—
Що вас чекає :
нова спортивна програма-твоє нове тіло до весни .
Тренування для дому: сідниці, прес, верх мої повноцінні тренування без розгойдування ніг і розширенні талії.
Все виконується, коли зручно Вам.
будемо вчитися харчуватися правильно
техніка вправ
заняття фейсфітнесом з професіоналом своєї справи.
SPA день з домашнім доглядом, який ви можете надалі використовувати і, звичайно ж пп десерти
+ Харчування: пп меню переходить плавно в СУШКУ (будемо прибирати проблемні зони)
Будуть навіть відео, як готувати кожну страву !
смачне і збалансоване харчування з відео рецептами на кожен день з БЖУ і калорійністю !!! Ви зрозумієте, що ПП це різноманітно, смачно і ситно.
-
Я з вами на марафоні (допомагаю і відповідаю)
Фото " до " і "після" всім слати не треба!!!
Тільки тим, хто бажає боротися за призи.
Будуть 10 переможців , не 2-3, А 10!
Фото використовуються тільки з вашого дозволу!!
Чат для спілкування-вас дівчаток !
-
Тривалість марафону 2 тижні + 2 тижні, тобто 4 тижні !!!
Старт 22 лютого . Готуємося до весни, щоб носити той одяг, який вам подобається.
Не пропусти !
Багато нових тренувань, шикарне меню пп + сушка + фейсфітнес-прибираємо зморшки і набряки!!
Будемо доглядати за своїм обличчям і тілом
інвентар що є вдома
https://www.instagram.com/p/CLI_XoijBJV/