Представляю вашій увазі черговий курс з циклу курсів, присвячених темі структури карт Бацзи. В даному курсі ви познайомитеся з особливостями карт проходження.
карта слідування абоЙди за лідером це Бацзи, в яких елемент особистість стає екстремально слабким і не може вижити, а змушений слідувати за найсильнішим елементом в карті. У такій карті не виходить створювати звичний нам баланс (як і в будь-якій карті спеціальної структури), коли слабкий елемент особистості потрібно посилити. Навпаки посилення особистості приносить власникові карти суцільні проблеми.
карти проходженнявідносяться до спеціальним структурам, тобто вони особливі і для них існують свої правила.
Існує три види карт проходження:
Залежно від того за яким елементом слід карта, потрібно вибирати спрямованість дій людини. А оцінка того, наскільки чиста карта проходження підкаже рівень успішності людини.
структура курсу.
Розглянемо основні особливості карт проходження.
Карти проходження не рідкість, тому у мене досить багато практичних прикладів.
Кожен вид карти проходження я розділила ще на три типи карт. Так як в карті крім елемента лідера часто проявлений ще один елемент, наприклад карта проходження за владою, тип влада + гроші.
карта слідування абоЙди за лідером це Бацзи, в яких елемент особистість стає екстремально слабким і не може вижити, а змушений слідувати за найсильнішим елементом в карті. У такій карті не виходить створювати звичний нам баланс (як і в будь-якій карті спеціальної структури), коли слабкий елемент особистості потрібно посилити. Навпаки посилення особистості приносить власникові карти суцільні проблеми.
карти проходженнявідносяться до спеціальним структурам, тобто вони особливі і для них існують свої правила.
Існує три види карт проходження:
- слідування за багатством
- слідування за владою
- слідування за самовираженням
Залежно від того за яким елементом слід карта, потрібно вибирати спрямованість дій людини. А оцінка того, наскільки чиста карта проходження підкаже рівень успішності людини.
структура курсу.
Розглянемо основні особливості карт проходження.
- на що вказує повна відсутність ресурсів і елемента друзів, які плюси і мінуси це приносить в життя людини.
- як впливає на характер і життєві пріоритети елемент Лідер, до чого він закликає людину.
- У чому специфіка людини з картою проходження (а вона є).
- Особливості періодів з корисними і некорисними елементами для кожного виду карт
- Характер людини, сильні і слабкі сторони
- Фінансова удача, оптимальна сфера діяльності
- Особливості в темі відносин
- Коли приходить перспективний період і наскільки він вдалий
- Коли настає застій і де закладені небезпечні і навіть дуже небезпечні моменти
Карти проходження не рідкість, тому у мене досить багато практичних прикладів.
Кожен вид карти проходження я розділила ще на три типи карт. Так як в карті крім елемента лідера часто проявлений ще один елемент, наприклад карта проходження за владою, тип влада + гроші.
https://privatelink.de/?http://www.feng88.ru/sledovanie.html#4