Що нового?

Набір учасників Створення 2022 (Таті Салімова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 2574 ГРН
Учасників: 0 з 65
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 41.2 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Створення 2022

Щороку я творю реальність майбутнього на тонкому плані, а потім з часом "опускаю" його в фізичний простір.

Просто обожнюю цей процес і кожен раз чекаю з завмиранням серця!

Пульс частішає від передчуття!

Все, що ми бачимо навколо,
Все, що відбувається з нами —
Все було спершу на тонкому плані
У вигляді думки і образів
Перш, ніж втілитися.

"Моя книга видається в найбільшому видавництві країни і стала бестселером",

- написала я на початку 2021 в блокноті, і через місяць зі мною зв'язалися ЕКСМО. Підсумок Ви знаєте

Щось втілюється за рік з ювелірною точністю, щось із затримкою, а щось так і залишається развоплощенним тому що так гармонійніше. Важливо творити в довірі з простором прийняття будь-якого результату.

Кожен з нас володіє дивовижним даром-створювати світи. Принаймні, наша Душа добре пам'ятає про це!

Цей дар можна активувати і усвідомлено використовувати в створенні свого майбутнього на рік вперед!

У цьому процесі безліч нюансів, необхідних для екологічного (!) творіння на благо. Без заподіяння шкоди.

Не плануй нічого на цю суботу, якщо хочеш з нами!

О 11.12.21 о 11: 12 за мск

відбудеться потужна колективна онлайн-сесія, на якій ми будемо разом творити реальність 2022 (кожен свою)!

Чому "Створення"?

1. Тому що це буде потужний спільний процес у спільному просторі, де я буду провідником.

2. Тому що це буде співтворчості з вищими силами, які будуть нам допомагати.

За відчуттями це буде подібно до створення світів!

Крім масштабного бачення 2022 року по 6 сфер життя і особистого плану конкретних дій, ми всі заберемо з собою з цієї сесії окрилює стан творця!

З яким далі втілити все написане буде набагато легше.

Почнемо зі спільної настройки-медитації, потім будемо формувати мислеобрази майбутнє 2022 року по 6 сфер:

1. Здоров'я
  2. Духовність
  3. Відносини
  4. Оточення
  5. Самореалізація
  6. Наповнення
https://privatelink.de/?https://tati-lar.ru/creation2022

Угорі