Чого ви навчитеся
- Навчіться створювати 3D анімації зі звичайних фотографій або картинок
- Навчіться додавати на фотографію ефект рухаються перетікають блискіток
- дізнаєтеся які формати краще сприймаються глядачами в Instagram
- Навчіться зациклювати відео, зворотне зациклення, boomerang
- Навчіться створювати анімації частин тіла
- Навчіться "оживляти" статичні картини, картинки, фотографії
- навчіться робити крутий контент, який привертає увагу і викликає емоції
- будете володіти інструментами Adobe Photoshop і Adobe After effects
- Комп'ютер або ноутбук
- Adobe Photoshop, Adobe After Effects
опис
Контент повинен викликати емоції. Дивувати, шокувати, радувати і так далі. Чим більше емоцій дарує контент, тим вище ймовірність, що на нього звернуть увагу, запам'ятають, обговорюватимуть. Вам це і потрібно. Мені теж.
Контент стратегії в соціальних мережах - як люди. Всі люди різні. Якщо людина універсальний і намагається сподобається всім - він не цікавий не кому і втрачає себе.
У контенті теж саме. Шукайте свій шлях, а мої лекції допоможуть опанувати інструменти для створення яскравого контенту на рівні західних брендів.
Вам залишається лише освоїти навички та інтегрувати їх у свій Instagram або Instagram бренду, який ви вже ведете.
шість лекцій містять докладні покрокові інструкції по створенню ефектів, які приголомшливо, шокуюче круто виглядають в Instagram.
Після перегляду курсу і виконання практичних завдань, ви навчитеся робити контент, який викличе емоційний відгук.
Навчіться виділятися серед схожих акаунтів в Instagram.
Навчіться привертати увагу до інформації, яку Ви доносите через Instagram.
Бонус: нелегальний рівень підвищення знань інструментів Adobe Photoshop і Adobe After Effects.
Повторити відео уроки може будь-який мій студент. Навіть якщо ви ніколи не працювали в Adobe Photoshop та Adobe After Effects.
Контент повинен викликати емоції. Дивувати, шокувати, радувати і так далі. Чим більше емоцій дарує контент, тим вище ймовірність, що на нього звернуть увагу, запам'ятають, обговорюватимуть. Вам це і потрібно. Мені теж.
Контент стратегії в соціальних мережах - як люди. Всі люди різні. Якщо людина універсальний і намагається сподобається всім - він не цікавий не кому і втрачає себе.
У контенті теж саме. Шукайте свій шлях, а мої лекції допоможуть опанувати інструменти для створення яскравого контенту на рівні західних брендів.
Вам залишається лише освоїти навички та інтегрувати їх у свій Instagram або Instagram бренду, який ви вже ведете.
шість лекцій містять докладні покрокові інструкції по створенню ефектів, які приголомшливо, шокуюче круто виглядають в Instagram.
Після перегляду курсу і виконання практичних завдань, ви навчитеся робити контент, який викличе емоційний відгук.
Навчіться виділятися серед схожих акаунтів в Instagram.
Навчіться привертати увагу до інформації, яку Ви доносите через Instagram.
Бонус: нелегальний рівень підвищення знань інструментів Adobe Photoshop і Adobe After Effects.
Повторити відео уроки може будь-який мій студент. Навіть якщо ви ніколи не працювали в Adobe Photoshop та Adobe After Effects.
- Для всіх хто хоче прокачати свій візуальний контент в соціальних мережах
- для активних користувачів соціальних мереж
- для тих хто хоче навчитися працювати з анімацією
- для тих хто хоче створювати живі фотографії в Instagram
- для SMM спеціалістів
- для засновників бізнесів, які хочуть прокачати SMM відділ
- Для бренд менеджерів
- для діджитал маркетологів
- для студентів, які хочуть заробляти на створенні контенту, створювати контент для брендів
- Для всіх кому потрібні конкурентоспроможні переваги в контент-маркетингу
https://privatelink.de/?https://www.udemy.com/course/utrennyomygosh/#instructor-1