Що нового?

Придбаний Створення і робота з ритуальним рунічним ножем (Richard)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 920 ГРН
Учасників: 0 з 16
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 59.8 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Пропоную Вашій увазі новий семінар з ритуальної рунічної магії, з якого ви дізнаєтеся вельми цінну інформацію про створення спеціального чаклунського рунічного ножа, який використовується в обряді відсікання прив'язок.
Напевно, багато хто чув про прив'язки, а хтось стикався з цим неприємним явищем. І добре, якщо це звичайний вампіричний канал витоку енергії, який можна, відносно, легко зняти. А якщо це некроприв'язка, зроблена за допомогою чаклунства на кладовищі? Або якщо це прив'язка-причіпка шкідливої сутності? Або якщо це канал відтоку грошей, здоров'я, краси, зроблений магічно? З цими речами боротися складніше.
Так, методів вирішення подібних проблем вистачає - можна знайти і обряди, можна знайти і руни і т.д., але не завжди вони допомагають впоратися як слід. Тому, сьогодні я хочу вам запропонувати цікаву і потужну техніку по відсіканню негативних прив'язок за допомогою спеціального чаклунського рунічного ножа і ритуалу, де він використовується. Унікальністю даної методики є поєднання відразу декількох магічних прийомів (руни, магія слова - використання заклинань, спеціальний чаклунський рунічний ніж і певні маніпуляції з ним же), що завжди дає куди більш потужний результат, ніж якщо користуватися чимось одним. Сам метод універсальний, і допомагає позбутися від усіх видів негативних прив'язок-вампіричних, секс-прив'язок, некро-прив'язок, прив'язок сущою, каналів відтоку грошей, удачі, здоров'я і краси і т. д. Основна робота буде вестися за рахунок спеціального рунічного ножа, яким ви і будете потужно відсікати весь цей негатив в процесі виконання обряду.
Як завжди, на семінарі все буде більш ніж детально описано, в тому числі і сам ритуал по створенню чаклунського рунічного ножа. Так що, якщо ви хочете оволодіти ще однією потужною чаклунський технікою і отримати цінний магічний інструмент (рунічний чаклунський ніж), які вже напевно знадобляться вам в житті і у вашій магічній практиці, то цей семінар для вас!
Що ми будемо вивчати на цьому семінарі:
  • що таке "прив'язки", які є їх види і як вони створюються;
  • обряд створення чаклунського рунічного ножа для відсікання прив'язок і техніка роботи з ним;
  • обряд відсікання прив'язок і негативних каналів за допомогою рунічного ножа в трьох варіантах - при роботі з собою, з іншою людиною очно, і заочно по фотографії.
Після проходження даного семінару Ви зможете ефективно чистити себе та інших людей від будь-якого виду прив'язок (вампіричні, секс-прив'язки, некроприв'язки, прив'язки сущою і т. д.)
https://privatelink.de/?http://magiya-taro.com/viewtopic.php?f=542&t=10714

Угорі