Я працюю в транспортному бізнесі більше 10 років, входжу до складу засновників логістичної компанії, працював протягом 4 років на посаді операційного директора і ЗГД в транспортних компанія.
Також є досвід роботи в міжнародних Холдингах таких як ASSTRA Forwarding AG і STS Logistics.
За багато років досвіду накопичилося дуже багато, від простої операційної діяльності до рівня топ менеджменту.
Скажу наступне, на брокерській діяльності заробляється від 20 до 70% від вартості перевезення і це досить прибутковий бізнес.
Щоб не бути голослівним я готовий надати рахунок від підрядника в Китаї і рахунок для клієнта, де прибуток становить 1 млн рублів з однієї угоди яка була здійснена в грудні 2014 року, але тільки перевіряючим.
В середньому маржинальність становить 30% від вартості перевезення і прибуток з одного авіаперевезення від 20 до 500 тис.
Хочу заздалегідь пояснити, що мова піде про вантажні АВІА перевезеннях в 85% Всього мануала, так як це найбільш прибутково і я виходячи з досвіду волію робити одну і ту ж саму роботу, але за більш серйозні гроші, але також і торкнуся перевезення морем і авто.
про що я планую пояснити в менуале:
1. Я надам ланцюжок продажу на прикладі авіа перевезення з Китаю до Москви, розповім як знайти найбільш цікаву ціну, розповім про структуру продажів авіакомпанії і як вийти на агентів авіакомпанії, а не на транспортну компанію, укласти договір з агентом, як перевірити агента, як вести переговори і отримати можливість купувати перевезення не за передоплатою а за фактом або з відстрочкою оплати до 30 днів.
- Надам базу агентів та перевізників по Китаю, США, Європі та Азії напрацьовану роками роботи.(Їх понад 100 у всіх країнах світу)
- Надам базу агентів авіакомпанії Сибір, Аерофлот, Трансаеро, іноземних авіакомпаній літаючі з Москви в Європу, Азію, США, Китай.
- Торкнуся юридичні аспекти відкриття ТОВ.
- Повідомлю всі тонкощі авіаперевезень по Росії. Не багато знаю, що сотні транспортних компаній які працюють на ринку авіаперевезень купують перевезення у декількох авіакомпаній на пряму і перепродують вже зі своєю націнкою, я навчу вас виходити безпосередньо на агентів авіакомпанії і отримувати низькі тарифи.
- Торкнуся тонкощі митного оформлення, Вартість послуг митних брокерів і тд.
Кому буде корисний даний курс:
1. Я надам ланцюжок продажу на прикладі авіа перевезення з Китаю до Москви, розповім як знайти найбільш цікаву ціну, розповім про структуру продажів авіакомпанії і як вийти на агентів авіакомпанії, а не на транспортну компанію, укласти договір з агентом, як перевірити агента, як вести переговори і отримати можливість купувати перевезення не за передоплатою а за фактом або з відстрочкою оплати до 30 днів.
- Надам базу агентів та перевізників по Китаю, США, Європі та Азії напрацьовану роками роботи.(Їх понад 100 у всіх країнах світу)
- Надам базу агентів авіакомпанії Сибір, Аерофлот, Трансаеро, іноземних авіакомпаній літаючі з Москви в Європу, Азію, США, Китай.
- Торкнуся юридичні аспекти відкриття ТОВ.
- Повідомлю всі тонкощі авіаперевезень по Росії. Не багато знаю, що сотні транспортних компаній які працюють на ринку авіаперевезень купують перевезення у декількох авіакомпаній на пряму і перепродують вже зі своєю націнкою, я навчу вас виходити безпосередньо на агентів авіакомпанії і отримувати низькі тарифи.
- Торкнуся тонкощі митного оформлення, Вартість послуг митних брокерів і тд.