Що нового?

Придбаний Створення пристроїв на мікроконтролерах (Максим Селіванов)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 732 ГРН
Учасників: 0 з 14
Організатор: Квітка Квітка
Статус: Збір коштів
Внесок: 54.4 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Создание устройств на микроконтроллерах (Максим Селиванов)

Для кого цей курс?
Цей курс для тих, хто не хоче обмежуватися в своєму розвитку простими або готовими прикладами.

Курс відмінно підійде тим, кому важливо створення цікавих пристроїв з повним розумінням того, як вони працюють.

Курс добре підійде і тим, хто вже знайомий з програмуванням мікроконтролерів на мові Сі і тим, хто вже давно програмує їх.

І не важливо, які мікроконтролери ви програмуєте. У відеоуроках докладним чином розказано і показана вся логіка роботи того чи іншого модуля.

Тобто, при бажанні ви зможете переписати програму для управління для того мікроконтролера, який найкраще знаєте.

що особливого в цьому курсі?
Без всякої скромності сміливо можу заявити, що даний відеокурс є унікальним. Ви більше ніде не зустрінете такого докладного опису тем представлених в цьому курсі!

Навіть у ВУЗах, наскільки мені відомо, дані теми майже не розглядаються в рамках навчальної програми. А якщо і вивчаються, то вельми поверхнево і тільки в теорії.

Найголовніше - це те, що матеріал курсу насамперед орієнтований на практику використання. Після докладного ознайомлення з теорією, я у всіх подробицях розповідаю як підключити той чи інший модуль і як працюють бібліотечні функції для взаємодії з цим модулем.

Я не вчу працювати за шаблонами. Перш за все, я вчу новим навичкам!

Звичайно, ви можете навчатися за навчальними статтями або використовувати готові рішення та бібліотеки. Але ви будете навічно прив'язані до цих шаблонів. А після вивчення мого курсу ви зможете реалізувати будь-яку свою ідею так як вам треба легко і швидко.

Весь матеріал розжований до дрібниць.
Навіть якщо ви не дуже добре володієте мовою Сі, то все одно зможете зрозуміти як працює той чи інший модуль.

на кого розрахований цей курс?
Іншими словами, що потрібно знати, щоб успішно освоїти матеріал з даного курсу?

Цей курс розрахований на тих, хто вже мав хоча б невелику практику програмування мікроконтролерів на мові Сі. Які мікроконтролери ви програмували, великого значення не має, хоча, якщо ви програмували AVR мікроконтролери, то це буде перевагою. Найголовніше, що від Вас знадобиться - це знання мови Сі хоча б на середньому рівні.

які теми будуть розглянуті в курсі?

Відеокурс включає в себе 79 уроків

Загальною тривалістю 38 годин!

http://micro-controller.ru/index.html

Останнє редагування модератором:
Угорі