як вам запустити Сучасний блог, якщо ви "печерна людина" в інтернет-комп'ютерних справах
Чого ви навчитеся?
Отже, давайте дивитися, які переваги ви отримаєте вибравши цей курс:
Чого ви навчитеся?
Отже, давайте дивитися, які переваги ви отримаєте вибравши цей курс:
- замість стандартного завантаження, де спочатку потрібно завантажити дистрибутив WordPress, розпакувати, налаштувати FTP, залити файли на хостинг, знайти і виправити wp-config, що непросто для новачка, я покажу вам, як встановити WordPress всього в один клік
- замість того, щоб вибирати перший-ліпший і не завжди вдалий домен, ви отримаєте інструкцію з прикладами та рекомендаціями, спираючись на яку виберіть красивий, запам'ятовується і перспективний домен для вашого блогу
- замість того, щоб витрачати час і нерви на пошуки відповідного шаблону оформлення, вибираючи з десятків тисяч доступних, Ви отримаєте список з 20 найбільш гнучких конструкторів тим, які дозволять вам відрегулювати дизайн блогу так, як вам подобається.
- замість того, щоб обмежувати свій вибір тільки вже перекладеними на російську мову шаблонами оформлення, я покажу вам, як швидко і легко перевести абсолютно будь шаблонна російську мову.
- замість того, щоб задовольнятися типографією вбудованої в тему, яка не завжди вдала, ви дізнаєтеся, які шрифти слід використовувати, а також правильні пропорції між розміром шрифту, висотою рядка і шириною контенту, що зробить текст на блозі легким і приємним для очей
- замість того, щоб вставляти стандартні кнопки соціальних мереж по-окремо, а потім вирівнювати їх між собою, я покажу вам один спосіб, за допомогою якого вже через 5 хвилин на вашому блозі буде красива панель з соціальними кнопками
- замість того, щоб задовольнятися повільною завантаженням сторінок, яка неминучою призведе до штрафів і санкціями з боку пошукових систем, в курсі ви знайдете Детальні інструкції про те, що потрібно зробити, щоб прискорити завантаженняі заслужити схвалення Google.
- замість того, щоб вставляти стандартні, як правило, убогі, форми підписки, я запропоную вам на вибір вже заготовлені красиві форми і покажу, як їх вставити в потрібні місця на вашому блозі
- замість того, щоб жити з надією, що ваш блог ніколи не зламають, ви дізнаєтеся, що і як потрібно налаштувати, щоб надійно захиститися від від нападок хакерів і рейдерського захватавашего блогу
- замість того, щоб шукати і ручками видаляти непотрібні фрагменти коду WordPress, або, що ще гірше, залишити їх, дозволивши і далі навантажувати сайт, я покажу як позбутися від сміття в коді за допомогою одного маловідомого плагіна в автоматичному режимі
- замість того, щоб за допомогою впровадження та налаштування спеціальних скриптів закривати посилання на сайти коментаторів, що є непростим завданням для новачка, я рекомендую вам ще один плагін, який зробить все те ж саме, тільки без вашої прямої участі
- а також, багато інших всяких"замість того"