Що нового?

Набір учасників Створення стікерів для Telegram в Adobe Illustrator (Діана Лозенко)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 920 ГРН
Учасників: 0 з 8
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 119.6 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Переглянути вкладення 46624

тобі не потрібно вміти малювати і володіти програмою! Я тебе всьому навчу і допоможу на цьому заробити!​

Як проходить навчання?

-2 Відео-уроки з процесом роботи від і до . Ми розглянемо 2 стилю малювання + 2 техніки. Під час всього запису я пояснюю кожен свій крок і штрих.

- Презентація-інструкція, в якій покроково описаний процес роботи з клієнтом, показані приклади, інструкція по агрузке стікерів в Телеграм.

- Бонус. Посилання на блогерів, яким можна запропонувати свої послуги.
Ви зможете брати замовлення відразу після проходження курсу! Всі файли зберігаються у вас, тому переглянути курс ви зможете у зручний для Вас час!

вам потрібен цей курс, якщо:

• Якщо ви хочете збільшити свій дохід і вийти на заробіток в онлайні.
  • Ви хочете більше вивчати дизайн і реалізовувати себе у творчості.
  • Ви хочете вміти малювати і мати можливість радувати своїх близьких оригінальними подарунками.
  • Вам хочеться навчитися малювати, але ви думаєте, що у вас лапки.
  • Ви хочете заробляти не звітуючи перед іншими начальниками.
  • Ви вмієте малювати на папері, але хочете розвиватися в електронному форматі.
1 відео-урок
з малювання стікерів в онлайн
Відео (1ч20хв.) де я детально показую процес малювання стікера в програмі Illustrator при цьому показую корисні функції програми, секретні фішки.

2 відео-урок з мультяшним
макетом на папері і отрисовкой на комп'ютері в програмі
У цьому ролику (50хв.) ми будемо переносити наш малюнок з листочка в електронний варіант. Так само показую всі функції програми, які потрібні при роботі.

Презентація-інструкція
Навчитися малювати це тільки один з кроків, далі потрібно зрозуміти, як працювати з клієнтами. У цій презентації зібрана покрокова інструкція всього процесу, від пошуку ідеї до додавання стікера в Telegram.

+ БОНУС
Список 88 блогерів, яким можна намалювати стікери!
1 відео-урок
з малювання стікерів в онлайн
Відео (1ч20хв.) де я детально показую процес малювання стікера в програмі Illustrator при цьому показую корисні функції програми, секретні фішки.

2 відео-урок з мультяшним
макетом на папері і отрисовкой на комп'ютері в програмі
У цьому ролику (50хв.) ми будемо переносити наш малюнок з листочка в електронний варіант. Так само показую всі функції програми, які потрібні при роботі.

Презентація-інструкція
Навчитися малювати це тільки один з кроків, далі потрібно зрозуміти, як працювати з клієнтами. У цій презентації зібрана покрокова інструкція всього процесу, від пошуку ідеї до додавання стікера в Telegram.

+ БОНУС
Список 88 блогерів, яким можна намалювати стікери!
https://privatelink.de/?https://diabout.ru/stickers

Угорі