унікальна техніка здійснення бажань від Олесі Малинської
Ви знаєте, що мої бажання завжди збуваються, милі мої і улюблені дівчатка!!
Все, що я загадую, втілюється в життя! По-перше, звичайно, тому що у мене сильно прокачана енергія. Це справді так!! Всім ділюся в книзі, цей шлях довгий.
Але не менш важливо і друге: вміння правильно складати КАРТУ бажань !
Карт купа.. але у мене там особлива інструкція разом з практикою
Все, що я в ній загадую - збувається чудесним для Мене чином!! Не перестану дивуватися і захоплюватися цією здатністю, але це може кожен! Головне врахувати важливі моменти, про які і розповідаю
І я вирішила докладніше поділитися з вами своєю технологією створення карти бажань, тому що у мене вона працює чудово!
⠀
Наприклад, до початку роботи над книгою я загадала написати бестселер. Вклеїла картинку, на якій підписую свою книгу, а за автографом стоїть черга. І сміливо підписала"бестселер". Хоча розуміла, що до цього статусу книги багатьох авторів йдуть роками. Через менше, ніж рік вийшла моя книга "Perfect you". І всього за кілька тижнів побила всі немислимі рекорди з продажу, ставши бестселером!!

Інші свої захоплюють приклади Я наводжу в "карті бажань", яка буде скоро доступна! Там дуууже особиста інформація. І наочне пояснення: чому, поки я конкретно не формулювала запити в карті бажань, мені Всесвіт на давала на них добро. Зате після того, що я все оформила, з'явилося навіть більше, ніж я просила!!! Ну не диво?
⠀
У підсумку менше, ніж за рік, з однієї карти у мене справдилися 10 з 12 найскладніших бажань!!! Два невиконаних ніяк не залежали від мене і я їх відпустила. Хоча... час ще є!
⠀
Дівчата!!! І я ХОЧУ, щоб і у вас все збувалося!!! Тому в профілі є посилання з приголомшливо докладної моєї авторської інструкції по складанню карти бажань!!
Там буде детально описана технологія, додані спеціальні практики, дано порядок дій. З цією Інструкцією ви навчитеся складати свої запити так, що у Всесвіту просто не залишиться вибору!
Вже смакую скільки ще захоплених відгуків отримаю від моїх дівчаток!
https://privatelink.de/?http://kartazhelanij.tilda.ws/new