Що нового?

Набір учасників Створи себе (Вікторія Боровська)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 9523 ГРН
Учасників: 0 з 138
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 71.8 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

індивідуальна програма тренувань і харчування з онлайн супроводом тренера 12 тижнів, створена під особливості та цілі клієнта

12 тижнів
Тривалість програми - 12 тижнів.

Супровід тренера
Супровід клієнта 12 тижнів, звіти кожні 2 тижні, відповіді на питання в ході програми. Корекція техніки силових вправ. Корекція планів харчування.

Індивідуальна програма
Індивідуальний план харчування та тренувань для дому та залу з демонстрацією техніки під запит клієнта, його можливості та цілі

База фітнес-знань
Навчальний матеріал і практичні завдання для закріплення нових звичок і знань

Що входить в програму:
План харчування
Індивідуальні плани харчування з коригуванням раціону після кожного звіту на основі цілей і особливостей клієнта, 100 рецептів з розрахунком КБЖУ, 3-7 варіантів прикладів меню на основі індивідуального плану харчування, варіанти харчування на дні тренувань і відпочинку, продуктовий кошик, еквіваленти замін продуктів з підрахунком в грамах для самостійних замін і навчання гнучкості харчування

Контроль і ведення тренера
Кожен 2 тижні обов'язковий звіт-виміри – контрольні питання, фотоколаж, щоденник харчування і тренувань – це дозволяє мені тримати руку на пульсі, оцінити і проаналізувати, наскільки програма харчування і тренувань підходить. Якщо бачу необхідність, вношу коригування в початковий план.

План тренувань
Я складаю тренувальний план для будинку або для залу під рівень підготовки, фізичні особливості та цілі клієнта, даю відеоінструкції з техніки виконання. При необхідності Я коригую техніку виконання онлайн.

База знань
Доступ до навчального вебінару з підрахунку калорій, матеріалів на тему побудови раціону і тренувального плану, способів утримання результату і багато іншого, що дозволить зрозуміти принципи збалансованого харчування і тренувань.

https://privatelink.de/?http://newyorkfitspo.ru/programms/ss/

Угорі