Що нового?

Придбаний [[Sub region] виконання бажань (Євген Волков)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 5515 ГРН
Учасників: 0 з 34
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 168.7 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

раніше цей курс був під назвою "Система досягнення православних ченців", але суть залишається суттю - ми ставимо мету і отримуємо бажане, без обмежень, без розлучень розуму, без виправдань. А робили так ченці колись або будемо робити ми тепер-це вже здійснюються дії, алгоритм для яких ми пропишемо і відпрацюємо на семінарі.

передісторія до курсу: "колись, давним - давно, коли про чернецтво і не чули, жив один чоловік, Ісусом звали. Так ось він сказав:"вірте, бо по вірі вашій дано буде". І через 250 років після його смерті стали утворюватися поселення християн. Які згодом стали називатися ченцями, а поселення монастирями. Так ось, за стінами цих монастирів відбувалися різні речі, в тому числі і "чудеса". Так їх називали. Хоча це були звичайні речі. Просто одна людина захотіла чогось досягти і придумала, як це зробити.

надалі, ця система обросла всякими складнощами, премудростями, але вона продовжувала приносити свої плоди. Були написані товстелезні книги з описом, як правильно потрібно працювати з цією системою. Багато всяких складнощів в них було описано. І все-таки ченці, завдяки цій системі, отримали те, що хотіли. Одного разу мені пощастило познайомитися з настоятелем одного монастиря в Карелії. І сталося так, що ми, час від часу, стали спілкуватися. Багато цікавого повідав мені цей старець.

У тому числі
і про те, що є система певних дій, які можуть перевернути життя будь-якої людини так, як цього хоче сама людина. Ця система може дати людині все. Тому, монахи ніколи, нікому не говорили, що таке існує. Звичайно, комусь і говорили, напевно я не єдина людина, з мирських, який дізнався про цю систему. Але мені було дано право говорити про неї і вчити її. Природно після ретельної переробки та адаптації, для звичайних людей. Три роки я працював над нею і, врешті-решт була написана, випробувана і випущена в світ "система досягнення цілей православних ченців".

Ця система
допоможе вам переписати минуле, жити в щасливому сьогоденні і бути впевненим у своєму майбутньому. Вірте, бо по вірі вашій дано буде!!! Ці слова основа всього нашого життя". Євген Волков Програма семінару що таке мета і з чим її їдять як правильно створити мету Вчимося створювати єднання з метою Вчимося проводити мета зі свідомості в підсвідомість насичуємо мета енергією передаємо цілі в руки творця Заземлюємо мета відпускаємо мета

це дуже практичний курс. більша частина курсу присвячена практиці. Відпрацювання отриманого матеріалу. Ви вийдіть з курсу повністю оволодівши мистецтвом роботи з цілями і своїм власним життям. Цей тренінг дасть вам в руки інструмент з допомогу якого ви абсолютно спокійно, без напруги зможете отримувати від життя те, що захочете. Можна працювати як з матеріальною метою, так і не матеріальною. Головне, щоб ви це хотіли. І зовсім не важливо це ваша мета або привнесена із зовні (чужа мета). Прошу зауважити, будь-які цілі доступні людині, і ця система полегшує в рази досягнення будь-якої мети.

крім того, в програмі ми поговоримо і відпрацюємо: - стану занурення і відключення програм розуму і его - розберемо табу і обмеження - розглянемо структури психіки і як формується картина світу - усвідомлено підійдемо у ролі тіла в прояві-відповімо на питання учасників ведучі: Наталія Зайцева та Ірина Остапук Співведучі: Олександр Зайцев, Володимир Зайцев і Дмитро Зайцев
https://privatelink.de/?https://subretion.com/course/98

Угорі