Що нового?

Придбаний [Successful Stocker] Леттерінг. Швидкий старт (Ольга Захарова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 541 ГРН
Учасників: 0 з 16
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 35.2 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
я створила вебінар "Леттерінг: швидкий старт" для тих, хто хоче малювати букви, але не знає, як до них підступитися. Я даю максимально чітку і практично спрямовану інформацію про те, як почати малювати леттерінг, які бувають стилі, як їх поєднувати, навіщо взагалі потрібен леттерінг, на що звертати увагу при побудові композиції і який леттерінг краще йде на стоках.

Моя мета-зробити так, щоб після вебінару ви сіли і намалювали свій перший леттерінг і пораділи результату.

увага! Це запис онлайн-вебінару, який відбувся 24 вересня 2019 року
Тривалість-2 години 39 хвилин

"Леттерінг: швидкий старт" розрахований на новачків - на тих, хто хоче малювати леттерінг, але ще не зважився, і на тих, хто почав, але поки не дуже-то виходить. Якщо ви вже малюєте і розумієте різницю між серіфом і сан-серіфом - може бути нуднувато.

• Кому і навіщо потрібен леттерінг
  • інструменти: традиційні, айпад (в тч мої улюблені кисті), які потрібні новачкові
  • де брати фрази
  • Як малювати крутий леттерінг: п'ять аспектів, на кожному зупиняюся докладно
  • Структура і будова літер
  • Три стилі і їх варіації
  • Основи композиції
  • прикрашення та декор
  • емоції і настрій
  • критерії якості леттерінга
  • Леттерінг і стоки (короткий блок по самій суті)
  • мій леттерінг-процес
  • що конкретно робити новачкові, щоб намалювати цитату
Все на прикладах - як треба, як не треба, де підводні камені і як їх обходити.

Чого на вебінарі немає:
  • інформації про те, як створювати шрифти - леттерінг і шрифти часто плутають, але це різні речі)
  • Супер-докладної інформації про пошук тим на стоках, якість стокової картинки - цей вебінар присвячений саме леттерінгу, коротко по стоках пройдуся.
  • чарівної таблетки, яка допоможе уникнути багатьох годин практики і відразу намалювати шедевр) Я дам максимально чітку і практично застосовну інформацію, але без практики нічого не спрацює!
https://privatelink.de/?http://www.successfulstocker.ru/shop/zapis-vebinar-lettering-fast-start

Угорі