Що нового?

Придбаний [Successful Stocker] Нереальні люди. Тариф Самостійний (Ольга Захарова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 2390 ГРН
Учасників: 1 з 35
Організатор: Квітка Квітка
Статус: Збір коштів
Внесок: 71 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

на курсі Ви дізнаєтеся:
  • як побороти страх малювання людей і почати малювати гармонійних людей
  • як гіпертрофувати пропорції, але при цьому не робити їх кривими
  • як малювати людей в різних позах - і в статичних, і в динамічних
  • як назавжди позбутися від необхідності ховати долоньки за спиною)
  • як малювати обличчя і зображувати емоції
  • як придумувати історію персонажа і використовувати референси коректно
  • які є сучасні Стилі в малюванні людей і як знайти свій стиль
чим мій КУРС відрізняється від інших курсів по ПЕРСОНАЖАМ

Максимум уваги приділяється саме сильно стилізованим, сучасним, не реальним (звідси і назва) людям - таким, які зараз комерційно затребувані

в курсі багато особистого досвіду-кілька років тому я теж боялася малювати людей і не розуміла, як їх "рухати", а тепер заробляю ілюстрацією людей для книг)

Я не буду вчити вас працювати в якомусь одному стилі або техніці-я виділяю загальні основи і принципи, які спрацюють з будь - яким інструментом. Я хочу, щоб ви навчалися малювати своїх людей, а не просто копіювали чийсь стиль

Відео курсу логічно структуровані і максимально опрацьовані-я готувала цей курс майже рік, уточнюючи алгоритми, тестуючи на собі і прибираючи все зайве, щоб залишилося тільки важливе

цей курс не тільки як малювати, але і як перестати боятися - за другою освітою я психолог і хоч давно не практикую, намагаюся подавати інформацію так, щоб вона була комфортна для сприйняття і розкривала ваш творчий потенціал

Курс максимально спрямований на практику - я хочу, щоб ви не просто дивилися, а й пробували. І могли не тільки малювати людей для себе, але і для заробітку, якщо захочете

http://www.successfulstocker.ru/unrealpeople

Останнє редагування модератором:
Угорі