Що нового?

Придбаний Сучасні техніки фарбування (Ольга Карді)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1931 ГРН
Учасників: 1 з 35
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 57.4 ГРН
3%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

докладне пояснення того, як уникнути плям і домогтися ідеального кольору
Розбір продуктів і відсотків, готові формули для різних технік
12 відео уроків
Основні професійні секрети з детальним розбором технік

лист від творця курсу"прокачування колориста"
Авторський курс

"Сучасні техніки фарбування"

Шатуш, Балаяж, Омбре, Сомбре,

Поцілунок сонця і Бебі Блонд

Ви все це бачили, і навіть, вмієте робити. Але чи знаєте ви тонкощі?

Найпоширеніший питання - Як уникнути плям.

Ось саме для цього зняті ці відео!

Можна скільки завгодно відпрацьовувати техніку на семінарах, але поки тебе не ткнуть носом в конкретні моменти, нічого толком не зміниться.

Я знаю безліч майстрів, які після майстер-класу бояться набивати шишки на своїх помилках. І.. Продовжують набирати мелірування. Ось для виключення цих помилок створений курс"сучасні техніки фарбування".

Знаєте в чому унікальність?

На майстер-класах ти в кращому випадку побачиш те, що тобі дадуть побачити. Добре, якщо тобі дістанеться місце в першому ряду. Але що робити тим, до кого технолог повернувся задом?

У відео можна скільки завгодно крутити потрібний тобі момент. Існують підказки, на які потрібно звернути увагу. Відпрацьовані різні схеми нанесення, Відтяжки, щільності накладення, поділу і колірних варіантів.

Нюанси, тонкощі, фішки і купа готових схем!

Так, ДО РЕЧІ. Час витримки, продукти і способи Тонування з формулами описані на цьому курсі!
Я буду постійно додавати нові відео з новими техніками, ідеями та колірними рішеннями. Таким чином Ваші знання будуть рости, а клієнти отримають нові колірні емоції.

І, нарешті тим, хто прекрасно володіє технікою начісування - а що далі?

Може бути пора почати працювати з волоссям, а не дерти їх і освітлювати кінці по п'ятому разу?

Я все про вас знаю і знаю куди йдуть ваші клієнти..

Тут ви дізнаєтеся

✅ з чого почати і як наносити перші пасма

✅ як тримати кисть і руку

✅ якими продуктами, на якому відсотку, ніж потім тонувати або не тонувати ...

... Все, що хочеться знати.

Володіння сучасними техніками дає скажений кайф і для Вас, і для Ваших клієнтів!

Просто порвіть своїх конкурентів і змусьте вишикується до вас в чергу за ексклюзивними розкішними фарбуваннями!
https://privatelink.de/?http://haircolorist.ru/wpm-category/шатуш/

Угорі