Що нового?

Придбаний Сучасні технології здоров'я, частина 1-БАДи і Тюбаж (Костянтин Заболотний)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 2942 ГРН
Учасників: 0 з 91
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 33.6 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Розвиток технологій, зміни на ринку, поява нових інструментів досягло критичної маси і істотно впливає на поточну ситуацію. Принципи та основи технологій здоров'я залишаються незмінними. Механізми функціонування нашого тіла можуть змінюватися під впливом зовнішніх факторів. Ми лише можемо розуміти і практикувати технологічний підхід, адаптуючись до ситуації, або ігнорувати сигнали нашого тіла, і потім пожинати плоди у вигляді хвороб, як неминучий результат прояву крайньої форми невігластва до самих себе.

У цьому семінарі ми поговоримо з вами про нові сучасні технології, з урахуванням розвитку виробництва і досліджень БАД, впровадження нових рецептур, в тому числі і моїх. Я розповім вам про зміни, які тепер будуть доступні для вас завдяки старанній роботі команди нашого фонду.

Ми так само розберемо з вами, буквально "по кісточках", технологію тюбажу, помилок і форс мажорних проявів тюбажу, розберемо всі нюансні варіанти протікання процедури.

програма семінару
День 1
"Тюбаж"

Тюбаж, як один з основних і важливих інструментів технологій Здоров'я необхідний для очищення шлунково-кишкового тракту і приведення в оптимальний робочий стан пов'язаних з цим внутрішніх органів. Тюбаж необхідний для профілактика сечокам'яної хвороби, хвороби печінки, жовчного міхура і багатьох інших неприємних захворювань.

З моменту огляду процедури "тюбаж" в 2011 році надійшло безліч питань, спостережень, пропозицій і найголовніше - стали доступні корисні інструменти і рішення які полегшують і спрощують весь процес. Ми присвятимо процедурі тюбажу цілий день, і після цього у вас не повинно залишитися ніяких питань і страхів. Нові рішення допоможуть і тим, хто вже знайомий з тюбажем на практиці, і дозволять впевнено почати практикувати тюбаж новачкам і тим, хто до цього сумнівався або побоювався це робити самостійно.

День 2
"БАДи"

Як марно удобрювати мертвий грунт, що не дає поживних речовин і шансу благородним культурам сходить на таких полях, так і БАДи абсолютно марні, якщо сама їжа, яку людина вживає, не живить його потрібними елементами, і не містить жирів, білків і вуглеводів в потрібній йому кількості і якості. БАД - це біологічно активна добавка до їжі, без належної їжі (грунту) БАД (добриво) марний. Важливо це знати і пам'ятати завжди. Я говорив про це в 2011 році на першому семінарі. Тепер же мова піде про принципи застосування БАД, а так само інших інструментів, що входять в технологію Здоров'я. За ці роки були розроблені рішення і отримані результати, що дозволяють зробити крок вперед. Я розповім про сучасне становище галузі та тенденції, куди ми йдемо. Познайомлю вас з новими можливостями, які стануть доступні для вас в день проведення семінару. Ми поговоримо про найближчі реальні перспективи, і про те, що може виявитися у вас в руках буквально в найближчому майбутньому.
Продажник:
https://healthfond.ru/s3

Угорі