Современный целитель. Ступень 3, 2024 (Александр Салогуб)
В результаті проходження курсу:
Вводити себе та інших у глибокі трансові стани, що благотворно впливає на фізичне здоров'я Людини та її психічний стан
Виходити в Астральний Світ, безпечно проходячи рівні Нижнього Астралу для: відновлення здоров'я, отримання інформації (минулого, сьогодення, майбутнього (Робота з Хроніками АКАШІ), зустрічей з Духовними Наставниками, Вчителями для навчання у Вищих Вимірюваннях та проходження ініціацій). Дані практики відбуваються на курсі з магії
Використовувати інструменти ТРАНСХІЛІНГУ у відновленні власного здоров'я та у роботі з ментальними (лівопівкульними) пацієнтами або з тими, хто переживши сильну психологічну травму, заборонив собі відчувати тіло і все пропускає через Розум та Логіку
Освоївши найпотужніший інструмент терапії як регресологія
і робота з тимчасовими лініями зможете допомагати людям вирішувати їх складні кармічні завдання на рівні причини, залучаючи необхідні ресурси з паралельних реальностей
Програма курсу:
МОДУЛЬ 1. Гіпноз, самогіпноз та трансхілінг
МОДУЛЬ 2. Введення у регресологію
МОДУЛЬ 3. Попередні втілення
МОДУЛЬ 4. Духовний Світ, Лінії Часу та Квантове Цілітельство
МОДУЛЬ 5. У минуле через дитинство та утробу матері
МОДУЛЬ 6. Регресивний гіпноз у НЛП
БОНУСИ 7. Практика Лікування в Купелі. Звільнення від куріння
В результаті проходження курсу:
Вводити себе та інших у глибокі трансові стани, що благотворно впливає на фізичне здоров'я Людини та її психічний стан
Виходити в Астральний Світ, безпечно проходячи рівні Нижнього Астралу для: відновлення здоров'я, отримання інформації (минулого, сьогодення, майбутнього (Робота з Хроніками АКАШІ), зустрічей з Духовними Наставниками, Вчителями для навчання у Вищих Вимірюваннях та проходження ініціацій). Дані практики відбуваються на курсі з магії
Використовувати інструменти ТРАНСХІЛІНГУ у відновленні власного здоров'я та у роботі з ментальними (лівопівкульними) пацієнтами або з тими, хто переживши сильну психологічну травму, заборонив собі відчувати тіло і все пропускає через Розум та Логіку
Освоївши найпотужніший інструмент терапії як регресологія
і робота з тимчасовими лініями зможете допомагати людям вирішувати їх складні кармічні завдання на рівні причини, залучаючи необхідні ресурси з паралельних реальностей
Програма курсу:
МОДУЛЬ 1. Гіпноз, самогіпноз та трансхілінг
МОДУЛЬ 2. Введення у регресологію
МОДУЛЬ 3. Попередні втілення
МОДУЛЬ 4. Духовний Світ, Лінії Часу та Квантове Цілітельство
МОДУЛЬ 5. У минуле через дитинство та утробу матері
МОДУЛЬ 6. Регресивний гіпноз у НЛП
БОНУСИ 7. Практика Лікування в Купелі. Звільнення від куріння
https://sudba.pp.ua/healer-3step