Новий мотиваційний рівень дозволить вам придбати навик по роботі з власною свідомістю.
для кого новий мотиваційний рівень?
для кого новий мотиваційний рівень?
- Не знаєте, чи вистачить у вас сил досягти мети?
- хочете бути собою і не боятися оцінки оточуючих людей?
- хочете знайти внутрішній стрижень?
- боїтеся змиритися і опустити руки?
- хочете реалізовувати свої бажання, при цьому не підлаштовуючись під ІНШИХ?
- постійні сумніви: вийде чи ні?
- боїтеся повірити в себе?
- боїтеся, що не вистачить енергії на зміну життя?
- хочете бути природним?
- Немає стану внутрішньої впевненості?
- Не можете виявити свої справжні бажання?
1-й модуль.
Мотиваційна сесія
Певні кроки, за допомогою яких ви зможете самостійно і в будь-який момент часу опрацювати свій рівень енергії завдяки баченню свого майбутнього життя.
2-й модуль.
Особисті цінності
Дозволить приймати будь-які рішення на основі своїх цінностей і перестати в них сумніватися. З'єднати кожну свою дію з цінностями, за рахунок чого перестанете втомлюватися. Зможете зрозуміти, чому з кимось із людей вам легко, а з кимось не можете знайти спільну мову. Будете чітко знати, які цінності вам необхідно транслювати в сім'ї, у вашій діяльності, при формуванні особистого бренду.
3-й модуль.
Бачення (на 1 рік, 5 років, 10 років, 50 років)
Дозволить вам швидко приймати рішення;
Набути впевненості у власних силах для вирішення проблем;
Прибрати страх оцінки іншими людьми;
Кожен день наповнюватися енергією для досягнень;
Дозволить сфокусуватися на головних для вас цілях;
Вірити в себе без страху обманутися;
Дозволить сформувати чіткий внутрішній Орієнтир.
4-й модуль.
Велике навіщо
Дозволить чітко визначити, для чого ви живете на землі, яку ідею несете в світ своїм існуванням. Дозволить вставати після падінь, транслювати оточуючим, навіщо з вами варто взаємодіяти. Після проробленого великого Навіщо ви зможете стати магнітом для тих, хто сходиться з вами за цінностями і важливий для вас.
5-й модуль.
Особистий бренд
Дозволить відповісти на питання " Хто я, який я, чим я відрізняюся від інших людей?". Це не про інструменти, а про смисли, якими ви вже наповнені. Завдяки цьому модулю ви зможете витягнути їх з себе і чітко спланувати вираження Ваших цінностей в яскраву наповнену життя.
Мотиваційна сесія
Певні кроки, за допомогою яких ви зможете самостійно і в будь-який момент часу опрацювати свій рівень енергії завдяки баченню свого майбутнього життя.
2-й модуль.
Особисті цінності
Дозволить приймати будь-які рішення на основі своїх цінностей і перестати в них сумніватися. З'єднати кожну свою дію з цінностями, за рахунок чого перестанете втомлюватися. Зможете зрозуміти, чому з кимось із людей вам легко, а з кимось не можете знайти спільну мову. Будете чітко знати, які цінності вам необхідно транслювати в сім'ї, у вашій діяльності, при формуванні особистого бренду.
3-й модуль.
Бачення (на 1 рік, 5 років, 10 років, 50 років)
Дозволить вам швидко приймати рішення;
Набути впевненості у власних силах для вирішення проблем;
Прибрати страх оцінки іншими людьми;
Кожен день наповнюватися енергією для досягнень;
Дозволить сфокусуватися на головних для вас цілях;
Вірити в себе без страху обманутися;
Дозволить сформувати чіткий внутрішній Орієнтир.
4-й модуль.
Велике навіщо
Дозволить чітко визначити, для чого ви живете на землі, яку ідею несете в світ своїм існуванням. Дозволить вставати після падінь, транслювати оточуючим, навіщо з вами варто взаємодіяти. Після проробленого великого Навіщо ви зможете стати магнітом для тих, хто сходиться з вами за цінностями і важливий для вас.
5-й модуль.
Особистий бренд
Дозволить відповісти на питання " Хто я, який я, чим я відрізняюся від інших людей?". Це не про інструменти, а про смисли, якими ви вже наповнені. Завдяки цьому модулю ви зможете витягнути їх з себе і чітко спланувати вираження Ваших цінностей в яскраву наповнену життя.
https://privatelink.de/?https://super-ego.info/motivation/