Що нового?

Набір учасників Супер пакет тіло + SuperWoman ( Ляйсан Утяшева)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 2905 ГРН
Учасників: 0 з 58
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 52.1 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Переглянути вкладення 34972

Прихований контент для користувачів Alister, Arzy, Аигога, Homer vintra, Дайнерис, Двалин, Коловрат, Москва.
Натисніть, щоб розкрити...

Тіло + особистість

Два напрямки розвитку сучасної жінки, які нерозривно пов'язані між собою. Не можна виключити одне і жити повністю іншим. Та в цьому і немає сенсу.

Хочете щасливого життя без компенсації одного іншим? Розвивайтеся в балансі.

Пакет тіло склад пакету:

Онлайн-курс тіло

• ви пробуєте швидко схуднути, але у вас не виходить?
  • ви схудли разово, але вага кожного разу повертається?
  • або ви тренуєтеся, харчуєтеся по дієті, начебто вага йде, фігура стає краще, але вам не комфортно і немає відчуття, що все правильно.
  • ви довіряєте своєму чуттю, хоча розумієте, що вірний варіант — звернутися до професіонала. Але на це потрібен час і гроші. Найчастіше немає ні першого, ні другого.
  • не було створено фундаменту і основи, у зв'язку з цим вага знову повертається. Напевно, вам знайома ця ситуація.
саме тому був створений цей онлайн-курс.

Онлайн-курс РгоПитание
після старту нового курсу тіло ми зрозуміли, що багато його учасників володіють достатньою кількістю якісної інформації про харчування.

Але роками не можуть привести в порядок свій раціон і харчові звички. Мучаться сумнівами, порушують дані собі обіцянки, втрачають повагу до себе.

Очевидно, одних знань про властивості продуктів і КБЖУ недостатньо, а дієти просто не працюють.

Тому ми стали шукати новий спосіб допомогти вам досягти ваших цілей в харчуванні. Так з'явився курс Proхарчування.

А також: Онлайн-курс гнучкість тіла 2.0, базовий марафон гнучкості, Онлайн-курс інтенсив, 60 базових тренувань

пакет SuperWoman склад пакету:

онлайн-курс SuperWoman

зйомки цього курсу почалися в листопаді 2017 року. І тривають по сьогоднішній день. У новій версії проекту "Сила волі" цей курс буде для мене найважливішим і значущим.
Тому що у мене росте дочка!
І я задумалася. А що я їй передам? Чому навчу? Який приклад їй подаю? В якому світі вона буде жити? Хто її буде оточувати?

У вас є діти? У якому світі ви хочете, щоб вони жили? Що б ви хотіли, щоб вони бачили кожен день? В якому оточенні спілкувалися?

онлайн-курс SuperWoman у відносинах
продовження онлайн-курсу СУПЕРЖІНКА. Цього разу будемо говорити про стосунки і сім'ю.

Я думаю, що будь-якій супержінці важливі міцні відносини зі своїм чоловіком, мета яких – створення сім'ї.

По-перше, це класно. Впевнена, сімейні дівчата мене підтримають.

По-друге, жінка в сім'ї розквітає. Їй хочеться ставати краще для себе і для своїх рідних. До того ж їй хочеться робити краще світ навколо.

Будь-які зміни починаються з себе. Для цього був створений курс СУПЕРЖІНКА. Прийшла пора йти далі.

https://privatelink.de/?https://silavoli24.ru/newyear-body

Угорі