"Супермозок-Крок №1" - Нова експрес-програма з поліпшення пам'яті, позбавлення від головного болю і запобігання інсульту і деменції БЕЗ таблеток і лікарів
Програма допоможе тим, кому за 50, прибрати головний біль, поліпшити пам'ять і знизити ризик появи деменції та інсульту. Ви зможете легко і надовго запам'ятовувати важливі дати, імена і події і поліпшити кровообіг мозку
Покращиться пам'ять
Підуть головні болі
Знизиться ризик інсульту і деменції
Зможете легко запам'ятовувати дати, імена, події
Покращиться кровообіг в мозку
Запобігайте появі хвороби Альцгеймера
Позбудетеся від апатії і депресії
Покращиться настрій і загальне самопочуття
З'явиться ясність в голові
Перестанете боятися, що одного разу раптово помрете від інсульту
Пам'ять стане такою ж чіпкою як раніше
Підуть страх і занепокоєння
Зможете запам'ятовувати прочитане
Покращиться концентрація уваги
Збільшиться швидкість реакції
Зможете ясно висловлювати думки
Почнете знову швидко міркувати
Покращуйте інтелектуальні здібності та якість життя
Поліпшити швидкість мислення
Позбудетеся від усього, що заважає радіти життю
І багато - багато іншого…
"Доктор, А мені це допоможе?"
Це найпоширеніше запитання, яке мені задають, коли вони приходять на прийом. Зазвичай я беру людину за руку і кажу "Так, допоможе. Я вам допоможу. Але для цього нам потрібно об'єднати зусилля. Тоді ми будемо удвох проти однієї проблеми і обов'язково переможемо".
Спойлер: Інформація
Урок 1-поліпшення кровопостачання мозку
Дізнаєтеся, як поліпшити кровопостачання мозку. Підуть зморшки, губи стануть яскравими, з'явиться свіжість особи.
Урок 2-лікування та чистка судин
Піде звивистість судин шиї і запуститься чистка їх від холестерину.
Урок 3-прибирання затискачів в шиї
Як розширити судини мозку і прибрати затискачі в шиї. Підуть головні болі, шия візуально подовжиться, покращиться настрій.
Урок 4-покращення пам'яті та уваги
Спеціальна система обертань головою, що поліпшує рівновагу. В результаті поліпшується слух, зір, пам'ять і увагу.
Урок 5-усунення спазмів в артеріях
Як усунути спазми в артеріях, що підвищують захист від настрою. Буде стабільно гарний настрій і ясна голова.
Урок 6-омолодження та оздоровлення
Стане краще з пам'яттю, з'явиться здоровий колір обличчя, зуби і ясна стають міцнішими.
Урок 7-ефективна зарядка для судин і рівноваги
Секрети артистів цирку і канатоходців. Освоїте систему розвитку спритності і координації, перевірену на групах людей різного віку. Станете рухатися з грацією танцюриста Великого театру, піде ризик впасти і зламати ногу, посковзнутися.
Урок 8-закріплення результату
Пройшли курс - що робити далі, як закріплювати і покращувати результат, де шукати підтримку, як сформувати коло однодумців і головне, як домогтися повного і якісного омолодження мозку?
Програма допоможе тим, кому за 50, прибрати головний біль, поліпшити пам'ять і знизити ризик появи деменції та інсульту. Ви зможете легко і надовго запам'ятовувати важливі дати, імена і події і поліпшити кровообіг мозку
Покращиться пам'ять
Підуть головні болі
Знизиться ризик інсульту і деменції
Зможете легко запам'ятовувати дати, імена, події
Покращиться кровообіг в мозку
Запобігайте появі хвороби Альцгеймера
Позбудетеся від апатії і депресії
Покращиться настрій і загальне самопочуття
З'явиться ясність в голові
Перестанете боятися, що одного разу раптово помрете від інсульту
Пам'ять стане такою ж чіпкою як раніше
Підуть страх і занепокоєння
Зможете запам'ятовувати прочитане
Покращиться концентрація уваги
Збільшиться швидкість реакції
Зможете ясно висловлювати думки
Почнете знову швидко міркувати
Покращуйте інтелектуальні здібності та якість життя
Поліпшити швидкість мислення
Позбудетеся від усього, що заважає радіти життю
І багато - багато іншого…
"Доктор, А мені це допоможе?"
Це найпоширеніше запитання, яке мені задають, коли вони приходять на прийом. Зазвичай я беру людину за руку і кажу "Так, допоможе. Я вам допоможу. Але для цього нам потрібно об'єднати зусилля. Тоді ми будемо удвох проти однієї проблеми і обов'язково переможемо".
Спойлер: Інформація
Урок 1-поліпшення кровопостачання мозку
Дізнаєтеся, як поліпшити кровопостачання мозку. Підуть зморшки, губи стануть яскравими, з'явиться свіжість особи.
Урок 2-лікування та чистка судин
Піде звивистість судин шиї і запуститься чистка їх від холестерину.
Урок 3-прибирання затискачів в шиї
Як розширити судини мозку і прибрати затискачі в шиї. Підуть головні болі, шия візуально подовжиться, покращиться настрій.
Урок 4-покращення пам'яті та уваги
Спеціальна система обертань головою, що поліпшує рівновагу. В результаті поліпшується слух, зір, пам'ять і увагу.
Урок 5-усунення спазмів в артеріях
Як усунути спазми в артеріях, що підвищують захист від настрою. Буде стабільно гарний настрій і ясна голова.
Урок 6-омолодження та оздоровлення
Стане краще з пам'яттю, з'явиться здоровий колір обличчя, зуби і ясна стають міцнішими.
Урок 7-ефективна зарядка для судин і рівноваги
Секрети артистів цирку і канатоходців. Освоїте систему розвитку спритності і координації, перевірену на групах людей різного віку. Станете рухатися з грацією танцюриста Великого театру, піде ризик впасти і зламати ногу, посковзнутися.
Урок 8-закріплення результату
Пройшли курс - що робити далі, як закріплювати і покращувати результат, де шукати підтримку, як сформувати коло однодумців і головне, як домогтися повного і якісного омолодження мозку?
https://mamatov.club/spbrain_step1