Сушка тела : Ракета (Денис Борисов)Мета:
здорове і оптимальне схуднення за рахунок підшкірного жиру. Завдання не просто знизити вагу, як в більшості дієт, а знизити його за рахунок того, що потрібно. Тобто, за рахунок підшкірних жирових відкладень. При збереженні м'язової маси і здорового травлення. Ви мені потрібні стрункі, здорові і задоволені.
Для кого:
Для чоловіків і жінок старше 16 років, які хочуть позбутися від надлишкового підшкірного жиру на завжди. Ще раз! Я буду послідовно вчити вас назавжди поміняти свій режим харчування, для того щоб ви все життя легко могли контролювати відсоток жиру в своєму тілі.
Найкраща дієта, ця та, якої Ви можете довго слідувати. В ідеалі, безмежно, тому що це перестає бути дієтою і перетворюється в корисний режим харчування. Я даю вам систему, яку кожна людина може використовувати як базову основу для свого постійного способу харчування. Мені не потрібні зриви на дієті або" відскоки " ваги після того, як ви з неї злізли. Я пишу цю схему для того, щоб вона була не просто ефективна, але щоб була зручна і комфортна для постійного застосування. Це запорука сталості вашої фізичної форми і зовнішнього вигляду.
- немає ніякого "білково-вуглеводного" вікна після тренування, а є широко розкриті на дві доби "ворота". Тому не обов'язково ставити акцент на масованому прийомі їжі відразу після тренування.
- рідкісні прийоми їжі дають краще відчуття ситості, ніж приватні (дробові) прийоми їжі. Дробове харчування на сушінні може часом навіть заважати вам на дієті, тому що ви постійно голодні.
- немає необхідності демонізувати вуглеводи і жири на дієті. Ці нутрієнти потрібні так само, як і білки. Більш того, вуглеводи потрібні для хорошого жиросжигания, тому що прямо впливають на обмін речовин і рівень лептину (гормон ситості).
- Рефіди допомагають жиросжиганию, а чітміли дуже легко можуть йому шкодити. Упппс! Біда.
- щоденне обмеження часу прийому їжі (наприклад, їмо тільки 9 годин з 24) не шкодить м'язам і здоров'ю, але зате дуже здорово прискорює жиросжигание.
- можна їсти все що завгодно і худнути, за умови, що ви не виходите за прийнятну калорійність. Тобто проблема завжди не в надлишку вуглеводів як таких, а в загальній калорійності.
- прийом великої порції вуглеводів ввечері (а не вранці) може бути корисним, тому що вдень і вранці Ви відвернуті від їжі роботою та/або навчанням. А ввечері, вас нічого від їжі не відволікає, і ви можете переїдати.
https://fit4life.ru/books/cutting/raketa.html
Останнє редагування модератором: