Ця книга допоможе вам перестати буксувати, діяти навмання і працювати вхолосту. Ви навчитеся розставляти пріоритети, вибирати тільки рентабельні завдання, жити по тайм-менеджменту, ефективно управляти робочими і особистими проектами. І головне-зможете досягти балансу. Це реально.
Михайло Алістер підсумовує свій професійний і особистий досвід, який він знайшов, відмовившись плисти за течією і взявши долю в свої руки. Жваво і яскраво він розповідає про те, як йшов до максимальної продуктивності, як вчився долати себе і з якими проблемами стикався на цьому шляху.
До життя автор ставиться як до проекту: бере мрію, перетворює її в ціль, ділить на завдання і домагається свого. Складає глобальний план, розставляє пріоритети, пише розклад на кожен день, діє за планом, вимірює результати, коригує план і знову приймається за реалізацію. Все піддається плануванню та вимірюванню. Навіть відпочинок і стан щастя — такий же проект, і його можна перетворити в бізнес-процес.
Михайло Алістер показує, як грамотне управління допомагає перевести своє життя на нові рейки і прокласти їх туди, куди ви мрієте. У книзі він розкриває секрети успішного планування свого життя і підтримки високої продуктивності. Ви навчитеся бачити життя як проект, підходити до нього із завданнями, стратегією, показниками, чек-листами, цільовим навчанням, аналітикою. І тоді ви зможете реалізувати все, про що мрієте.
фішки книги
- працюючі інструменти надпродуктивності
- здійсненний життєвий план на 25 років вперед
- спосіб змінити спосіб життя і світогляд
- досягти балансу;
- досягти видатних результатів;
- знайти щастя;
- змінити своє життя і стати кращою версією себе.
в силу специфіки власного бізнесу мені довелося розібратися в принципах управління складними проектами. Одного разу на Новий рік, коли всі підводили підсумки і ставили перед собою цілі, я вирішив просто заради забави підійти до цього процесу максимально серйозно і застосувати бізнес-технології для власного життя. У хід пішло безліч інструментів планування. Мені самому було цікаво, що з цього вийде. І закрутилося! Моє життя буквально завирлила яскравими, насиченими подіями і досягненнями. Все наповнилося сенсом.
Ці інструменти і будуть описані в цій книзі. З ними будь-які, навіть найсміливіші бажання будуть реалізовуватися одне за іншим.
Я підходжу до планування життя так само, як і до управління бізнесом. Я не фаталіст, який вірить в долю, не релігійний фанатик, який чекає допомоги від зовнішніх сил, і не герой фільму "Секрет", де говориться: мрій, і все саме прийде.
Кожна людина може стати тим, ким захоче. Я вірю, що читачі, які візьмуть на озброєння правила надпродуктивності, також стануть живими доказами даних слів. Продуктивність значно підвищиться, але при цьому буде залишатися час на те, щоб радіти життю.
Ці інструменти і будуть описані в цій книзі. З ними будь-які, навіть найсміливіші бажання будуть реалізовуватися одне за іншим.
Я підходжу до планування життя так само, як і до управління бізнесом. Я не фаталіст, який вірить в долю, не релігійний фанатик, який чекає допомоги від зовнішніх сил, і не герой фільму "Секрет", де говориться: мрій, і все саме прийде.
Кожна людина може стати тим, ким захоче. Я вірю, що читачі, які візьмуть на озброєння правила надпродуктивності, також стануть живими доказами даних слів. Продуктивність значно підвищиться, але при цьому буде залишатися час на те, щоб радіти життю.
https://privatelink.de/?https://www.mann-ivanov-ferber.ru/books/sverhproduktivnost/?mindbox-click-id=7809b0d9-b478-4bba-a96b-ebdd933a1b6f&utm_source=mindbox&utm_medium=email&utm_campaign=TematikaVzroslyeObretenieVnutrennejMateri29-04-2021PravilnayaVariant3#/?book-type=paper